Lana_CK Опубліковано: 22 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 22 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2013 А вот эту фотку я сделал когда был на море..мамаша приносила ребенка к морю садила и оставляла возле него собаку а сама могла отойти и ребенок сидел а собака его охраняла и смотрела чтоб в воду не лез 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 25 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2013 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мышка Опубліковано: 27 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2013 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 27 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2013 Няшечка (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 27 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2013 Вот мой няшечка Потап. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 28 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2013 Всем хорошего дня!! И вот такого настроения: 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 28 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2013 И я отмечусь) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 28 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2013 (змінено) Не могу не поделиться www.livemaster.ru/topic/107930-60-idej-letnih-razvlechenij-c-rebenkom Хотела спрятать ..... не получилось.... Змінено 28 жовтня 2013 користувачем Валерий Валентинович 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 28 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2013 постригли налысо кросавчега 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinka Опубліковано: 28 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2013 Не могу не поделиться [FLOAT=60 идей]www.livemaster.ru/topic/107930-60-idej-letnih-razvlechenij-c-rebenkom[/FLOAT] Хотела спрятать ..... не получилось.... Очень полезная шпаргалка на лето) Добавлено через 4 минуты постригли налысо кросавчега И он, похоже, обиделся, и находится в образе обиженного кактуса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 3 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2013 Цветы жизни:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 3 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2013 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 3 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2013 Сейчас этот "детка" уже вырос до 1.8м 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 4 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=614639441911733&set=vb.100000970482987&type=2&theater Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кураж Опубліковано: 4 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 День добрый! У знакомого овчарка немецкая к малышу относилась как к своему щенку, носила его за памперс давала опереться на морду, когда тот падал и нем мог встать. Это до того душевная картина, что не передать словами. По началу родители сильно переживали, как она будет относится к ребенку, не причинить ли она ему вреда, она ему стала "второй мамой". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 4 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 Глистов уже вывели у малыша? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кураж Опубліковано: 4 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2013 Глистов уже вывели у малыша? Ну вы знаете меня в это не посвящали Люди вообще хорошо за собакой следят, к ветеринару часто водят, витамины и многое другое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 7 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2013 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 11 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2013 (ссылка на изображение устарела) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 11 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2013 .... он что - до свадьбы будет так на стулку укладываться спать??? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 11 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2013 Потапапапа, я бы на Вашем месте "седуху" удлинил. Такая любоФФ... ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 11 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2013 Валерий Валентинович, лол!!! Надо лавку ставить! :D О! Я весной в дом переезжаю из квартиры - думаю проблема будет решена! Добавлено через 10 минут а вот так спал старший брат! :D У них это семейное... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 11 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2013 а вот так спал старший брат! У них это семейное... :ROFL::lol: "Гены" в роду нет? Тогда "мутатор" виноват. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 11 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2013 постоянно придавливали его подушкой, иначе не мог спать! Добавлено через 1 минуту 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз