CTAH Опубліковано: 6 лютого 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2014 Покупаем бочки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 12 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2014 Наши строители, подкинули классную идею использования бочек, после того, как я заявила что хочу подставки под цветы (колонны). Сказали, что можно залить в бочку бетон, а сверху вставить ведерко нагруженое камнями, зафиксировать его перекладиной, чтобы не погрузло и оставить сохнуть. Получиться, что-то похожее на большой горшок - урну, а можно просто залить, будет мини колонна, подставка, под массивные вазоны или под скамейку. Ждемс потепления, хочу попробовать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CTAH Опубліковано: 28 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2014 Бочки в продаже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ella_lydoedka Опубліковано: 28 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2014 Бочки в продаже Доброго дня бронирую 5бочек, цена прежняя? киньте в личку адрес где забрать.. :) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 28 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2014 А в районе пр-та Науки не проезжаете? Тоже хочу бочки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
неблондинка Опубліковано: 28 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2014 Возьму 5 штучек на Оболони или Подоле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Людмила0507 Опубліковано: 28 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2014 И я 5 бочек в районе Оболони, хочу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CTAH Опубліковано: 29 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2014 к сожалению доставки нет самовывоз Отрадный ул Ак Билецкого 3 0674046999 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 29 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2014 к сожалению доставки нет а если заказать банки по ссылке в Вашей подписи, то можно несколько бочек присоединить к заказу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серeg@ Опубліковано: 29 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2014 А из под чего бочки то? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CTAH Опубліковано: 29 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2014 А из под чего бочки то? фармацевтическое сырье Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серeg@ Опубліковано: 30 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 фармацевтическое сырье Сырьё? Какого рода? может оно токсичное какое-то? или аллергенное? Например, нежелательно там хранить комбикорма, одежду, игрушки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CTAH Опубліковано: 30 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2014 Сырьё? Какого рода? может оно токсичное какое-то? или аллергенное? Например, нежелательно там хранить комбикорма, одежду, игрушки... аналгин токсичный/алергенный? честно говоря я не проводил анализы игрушки бы я не хранил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CTAH Опубліковано: 5 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 5 травня 2014 бочки в продаже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CTAH Опубліковано: 7 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 травня 2014 бочки в продаже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
genes1s Опубліковано: 3 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2014 привет есть еще такие бочки ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dotz Опубліковано: 3 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2014 мне тоже интересно! цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЩербачОК Опубліковано: 17 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2014 Дзвонив, кажуть, що нема. А шкода. Блін, раніше треба було купувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 9 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2015 Может появились бочечки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
CTAH Опубліковано: 22 березня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 2018 Бочек нет и у меня больше не будет. Зато есть стеклотара :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз