фірман Опубліковано: 8 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2013 Куплю Lindab, білий. Термін поставки - в межах тижня. Додатково цікавить шведська бляха, біла, матова, на вітрову і лобову. Пропозиції в приват, будь-ласка.Lindab 150-100.xls Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РусланР Опубліковано: 9 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2013 а Руукки белый не подойдет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
фірман Опубліковано: 9 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2013 а Руукки белый не подойдет? Розгляну якщо не буде Lindab на потрібних мені умовах і якщо умови не поміняються. Але Руукки буде потрібний з бляхою того-ж самого відтінку що і водостічка (для вітрових і т.д.). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
РусланР Опубліковано: 9 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2013 тогда обращайтесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
фірман Опубліковано: 9 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2013 (змінено) тогда обращайтесь Дружині сподобалась ваша водостічка Давайте пропозицію. 3 площини: 20, 100 і 150м2. Кут нахилу - 20. Лобова під кутом 90 до землі. Висота жолоба над землею - 3.7 для 2-3 труб і 6.5м для 1. Довжина жолобів: 1) 20м2 - 11.5м 2) 100м2 - 14.5м 3) 150м2 - 13.0м Виглядає ось так. На візуалізації 3 стьоки - я думаю зробити 4 (+1 до площини 150м2). Змінено 9 жовтня 2013 користувачем фірман Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roofos Опубліковано: 10 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2013 Советую обратить внимание на водосточную систему Аквасистем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
фірман Опубліковано: 10 жовтня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2013 Всім дякую, тендер закритий, чекаю на водостічку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз