murava Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 А как же тогда вигадна пгадать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BasOV Опубліковано: 24 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2013 Какое кол-во нужно? Метров двести. Добавлено через 34 секунды Вопросом на вопрос.....что-то мне это напоминает.... Следом пойдет вопрос о назначении, а затем о диаметре. А нельзя просто назвать цену в зависимости от метража? Или привести 10 строк из прайса? Полностью поддерживаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergeydnepr Опубліковано: 18 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2013 включите меня в список просящих, нужна труба для ТП на 36 м.кв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andex Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 И мне нужно, порядка 1000 метров 16х2, может чуть больше. Предложите что нибудь стоящее. Кстати, кто с каким шагом кладет трубу в жилых помещениях? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 И сколько это стоящее должно стоить за метр? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andex Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 И сколько это стоящее должно стоить за метр? Готов рассмотреть различные варианты, приоритет качеству, но за бренд переплачивать не хочется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 20 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 Это всё разговоры в пользу бедных, назовите сумму за метр - и Вам дадут выбор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nissan Опубліковано: 21 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2013 Кстати, кто с каким шагом кладет трубу в жилых помещениях? 15 см. Отопление только ТП, стены 38см ракушка+10см ПСБ25, остекление 27% от пола (проще говоря 50м2 оконных проемов в 180м2 доме). Температура 24-25С, расход газа 2500м3/год 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergeydnepr Опубліковано: 25 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2013 MURAVA порекомендуйте, что купить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 25 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2013 Цена за метр сколько? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergeydnepr Опубліковано: 25 листопада 2013 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2013 Да не шарю я в этом. Теплый пол в баню, 32 м.кв., себе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз