annamarso Опубліковано: 13 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2014 Я не помічник нашого голови (ОК "Квітень"), я власник земельної ділянки та член кооперативу і мене, як і інших власників, турбує питання своїх благ та благ кооперативу! Це не мої невдоволення, це бажання власників ділянок. Щодо зборів, повністю підтримую пропозицію! Дякую. Мы сделаем все возможное, что бы ваши желания, как владельца участка в массиве "Квитень " были удовлетворены. Собрание запланировано на 1 марта. Если есть инициатива провести собрание раньше - я поддерживаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 21 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2014 Бронь- Росяна, 16. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy_Goy Опубліковано: 22 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2014 Щоб надалі планувати свої дії. Власники земельних ділянок в ОК "Квітень" хочуть знати, що зроблено чи буде зроблено і в який проміжок часу, щодо "червоних ліній" !!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 5 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2014 Задаток Свитанкова, 5. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 26 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2014 Задаток - Свитанкова 1,3 ,2,4,6. Росяна ,12 Свитанкова,7 - бронь . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 30 березня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2014 Росяна ,3 -задаток. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз