ZM_Vasil Опубліковано: 25 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2013 Покупал неделю назад NORDPEIS Panorama NI-25. Знакомый ехал в Польшу по своим делам и обещал привезти топку попутно. Причём сам он сантехник и несколько оптовых складов (не магазинов) в Польше знает. На таможне уточнял стоимость провоза - там 150 кг. - где-то хотели 200$ Цена на данную топку на складе составила в районе 1200 евро. Но если поискать в Украине (даже здесь на форуме) то можно найти дешевле. Думаю разница в цене будет больше на польские топки - здесь всё зависит от моделей и изготовителя. А возможность возместить НДС vs заплатить мзду - призрачный плюс такой покупки. Я купил в Украине и ни чуть не жалею. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 25 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2013 Покупал неделю назад NORDPEIS Panorama NI-25. Цена на данную топку на складе составила в районе 1200 евро. Но если поискать в Украине (даже здесь на форуме) то можно найти дешевле. Первые три ссылки дали цену в 13200-13500 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrij007 Опубліковано: 4 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2013 я купив топку в Польщі kratki maja bs , вийшла мені 6700(це мінус пдв і + 700 грн за доставку і взятки митникам) в нас на сайтах мін ціна 1150 євро!от і думайте куди нам рухатись.. купляв тут elektrokal.pl 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_l Опубліковано: 5 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2013 Шукав недорогу топку-купив KAW-MET W1 у Львівській області за 4300гр. Не думаю що везти з-за кордону буде дешевше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LostEg Опубліковано: 5 грудня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2013 А так місцеві контрабандисти казали шо як добра зміна то можна бомбу перетягнути от і думайте як довго ми будемо йти до Европи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Plakhta Опубліковано: 7 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2014 я купив топку в Польщі kratki maja bs , вийшла мені 6700(це мінус пдв і + 700 грн за доставку і взятки митникам) в нас на сайтах мін ціна 1150 євро!от і думайте куди нам рухатись.. купляв тут elektrokal.pl А можна детальніше? Як замовляти, як перевезти через кордон? Теж планую купити камін в Польші, але монолітний (вага - 120 кг), не знаю, чи це вигідно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrij007 Опубліковано: 10 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2014 вигідно ще й як!мені перевозили місцеві контрабандисти які суто тим і займаються.ну і це вигідно якщо камін середній або дорогий по ціні,до4-5тис грн то краще в нас купити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lavrus Опубліковано: 10 лютого 2014 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2014 вигідно ще й як!мені перевозили місцеві контрабандисти які суто тим і займаються.ну і це вигідно якщо камін середній або дорогий по ціні,до4-5тис грн то краще в нас купити чи можна в них шось замовити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Denis-gell Опубліковано: 7 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2014 Gonchik, добрый день! Есть ли возможность притянуть топку Kratki Zuzia (самая простая) по интересной цене? Заранее благодарен! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dima_dimohod Опубліковано: 8 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2014 Есть ли возможность притянуть топку Kratki Zuzia (самая простая) по интересной цене? Заранее благодарен! На следующей неделе мне везут парочку Kratki по хорошей цене. Если интересно пишите в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Хетфилд Опубліковано: 8 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2014 покупал камин здесь: englishfireplaces.co.uk доставка микроавтобусом из Лондона в Тернополь, дальше Новая почта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
T-Kiev Опубліковано: 9 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2014 Gonchik, добрый день! Есть ли возможность притянуть топку Kratki Zuzia (самая простая) по интересной цене? Заранее благодарен! На Украине зюзя 500-520евриков цена на нее вроди и так порезана Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrij007 Опубліковано: 12 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 травня 2014 ціна в Польщі по сьогоднішньому курсу - 19%ват 6000грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз