info_dim Опубліковано: 22 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2013 На неделе буду копать котлован в Вишневом будет около 90 кубов грунта...Отдам за Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maniac26 Опубліковано: 23 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2013 Добрый день. Какой грунт? Если плодородный слой - супесь, заберу. Дайте пожалуйста контактные данные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
azuraph Опубліковано: 23 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2013 Давйте Ваши контакты! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
info_dim Опубліковано: 23 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2013 Грунт по моему суглинок...067-679-1-три-три-три... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyKo Опубліковано: 23 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2013 Если автор не против... Буду копать канализацию в Крюковщине, глубина 5 м, ширина 2 м, длина около 5 м, получится около 40 м3. Грунт сверху обычный, потом суглинок, потом глина... Кому нужно, звоните, договоримся. Тел. 050 три пять 1 семь 7 два 8. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
info_dim Опубліковано: 23 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2013 МНЕ ТОЖЕ ЕЩЕ АКТУАЛЬНО...Можно попробовать с моим вывозом... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volk&Lisa Опубліковано: 2 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2013 Есть около 30-ти машин, Богатырская, в основном, песок) Налетай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kush9 Опубліковано: 3 жовтня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2013 Есть около 30-ти машин, Богатырская, в основном, песок) Налетай. Надо 5 машин с доставкой. От Богатырской - 45 км. по Варшавской трассе. Цена вопроса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз