Hopira Опубліковано: 9 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2014 Умнички)) Давайте фотки)) Добавлено через 2 минуты Уже скорее нет, чем да, до осени надо бы им разрастись, вам много? ааа...только увидела тему Света, а мне можно стать в очередь на осень? Готова ждать сколько надо! И где это меня носило? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bogdan Опубліковано: 10 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2014 Умнички)) Давайте фотки)) Да как-то не привыкли фотографировать. Да и посажено пока все просто разными кучками - пусть до осени разрастется, а к тому времени уже оформим ландшафт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 10 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2014 ааа...только увидела тему Света, а мне можно стать в очередь на осень? Готова ждать сколько надо! И где это меня носило? Как сколько всего надо и на какую ориентировочно сумму? Возить я точно никуда больше не буду:D а за маленьким заказиком вам ехать накладно. У меня еще будет наверное где-то 4 вида кучки 20х20 на 150 грн в сумме, как-то так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 10 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2014 [quote=svettl; Уже скорее нет, чем да, до осени надо бы им разрастись, вам много? А как Вы боретесь с бурьяном в очитках? Мы несколько лет их растягивали. А в этом наверное буду ликвидировать. Бурян все равно прет и его ни вырвать ни протравить. Листья всяка хрень отцвевшая по осени насыпоется. Бордельеро какое то. У меня не на горке а на плоскости между деревьями , кустиками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тетерук Опубліковано: 10 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2014 Я б купила у Вас на 150 грн, як Ви кажете, те що є. Не знаю наскільки завтра зручно Вам, крім того, що і похолодало. Якщо завтра у Вас не вийде, то після Пасхи я б могла заїхати і забрати, якщо Ви для мене зарезервуєте. Дякую, Леся. т. 0972980882 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 11 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2014 Я б купила у Вас на 150 грн, як Ви кажете, те що є. Не знаю наскільки завтра зручно Вам, крім того, що і похолодало. Якщо завтра у Вас не вийде, то після Пасхи я б могла заїхати і забрати, якщо Ви для мене зарезервуєте. Дякую, Леся. т. 0972980882 А я еще и заболела капец как, давайте после Пасхи. Тема закрыта до осени)) Пасиба первым в моей жизни покупателям чего-то мною выращенного 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тетерук Опубліковано: 11 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2014 Виздоровлюйте, в таку погодку під теплим пледом з чашечкою чаю це може бути навіть приємно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 21 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2014 ааа...только увидела тему Света, а мне можно стать в очередь на осень? Готова ждать сколько надо! И где это меня носило? Такс, если немного, на 150-200 грн, есть и сейчас 5 видов, уже успели разрастись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 22 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 Почвопокровники за месяц умножились на два, даю новые фото, готова отоварить 4х покупателей на 200 грн каждого, в пакет входит 5-6 больших кустов почвопокровников (15х20) и маленькая кучка молодило (3-4 цветочка). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тетерук Опубліковано: 22 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2014 Візьму пакет. Як краще з Вами побачитися? Живу і працюю на Оболоні. Можу зустрітися після 14:00. Можу завтра під*їхати до Вас коло 16-17:00. Леся. 0972980882 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 23 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Візьму пакет. Як краще з Вами побачитися? Живу і працюю на Оболоні. Можу зустрітися після 14:00. Можу завтра під*їхати до Вас коло 16-17:00. Леся. 0972980882 Леся, дома будем до 16.30, в 16.30 выдвигаемся в сторону З.Гайдай (садик), потом Полярная (школа). Можем в 16 встретиться здесь на месте, если хотите. Добавлено через 56 минут Могу пожалуй отправить новой почтой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 23 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Пакетики поменьше и побольше цены спрашивайте в личке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hopira Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Пакетики поменьше и побольше цены спрашивайте в личке Светлана, я встаю в очередь все-таки на осень У меня сейчас трактора по участку разъезжают, красоту наводят, в общем подожду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тетерук Опубліковано: 23 квітня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Живу на героїв Сталінграда, наберіть мене, коли будете на Оболоні, я під*їду чи до Вашої школи, чи до садочка, розрахуюся і заберу. Дякую, Леся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 23 квітня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2014 Светлана, я встаю в очередь все-таки на осень У меня сейчас трактора по участку разъезжают, красоту наводят, в общем подожду. ладно, ждут вас до осени Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 27 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2014 Своим покупателям (которые уже покупали в смысле)))) от 150 грн подарю еще столько же почвопокровных при условии вашего приезда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bogdan Опубліковано: 27 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2014 Своим покупателям (которые уже покупали в смысле)))) от 150 грн подарю еще столько же почвопокровных при условии вашего приезда Добрый день Светлана. А можно, пользуясь случаем, воспользоваться случаем на этих выходных? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 28 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 Добрый день Светлана. А можно, пользуясь случаем, воспользоваться случаем на этих выходных? да, в вскр после 12, в субботу не знаю пока что будем с детьми делать, точно после 14 можно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bogdan Опубліковано: 28 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 да, в вскр после 12, в субботу не знаю пока что будем с детьми делать, точно после 14 можно А так чтобы с самого утра? Где-то в 9:00 - 9:30 у вас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 28 травня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 28 травня 2014 А так чтобы с самого утра? Где-то в 9:00 - 9:30 у вас? в субботу скорее да, а в вскр с самого утра отвозим детей бабушке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bogdan Опубліковано: 3 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2014 Огромное спасибо Светлане за немерянное (как оказалось при посадке) количество различных растений. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 3 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2014 доброго вечора ! підкажіть які рослини ще є? забрала б декілька кущів одразу .. можемо зробити обмін на соснову кору у мішках .....нею дуже добре мульчувати землю навколо рослин Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 6 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 6 червня 2014 доброго вечора ! підкажіть які рослини ще є? забрала б декілька кущів одразу .. можемо зробити обмін на соснову кору у мішках .....нею дуже добре мульчувати землю навколо рослин яких кущив? у меня почвопокровники, много и всяких. обмен не интересен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 8 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2014 яких кущив? у меня почвопокровники, много и всяких. обмен не интересен интересны вот эти i069.radikal.ru/1404/32/d207303b57cb.jpg f-page.ru/fp/d7f2a2309b294d2294cb0a59439a4294 есть ? и по чем ? а где можно увидеть фото и других ваших растений ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
svettl Опубліковано: 10 червня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 10 червня 2014 интересны вот эти i069.radikal.ru/1404/32/d207303b57cb.jpg f-page.ru/fp/d7f2a2309b294d2294cb0a59439a4294 есть ? и по чем ? а где можно увидеть фото и других ваших растений ? все эти есть 5-6 видов по большой куче (20 см в диаметре) 100 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз