StNick Опубліковано: 26 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2018 Бош у мну только пила. Кабель — обычный ПВС «Тумен», дубеющий на морозе. ну добавлю , что у меня еще и электрокосилка- так что вопрос лучше закрывать комплексно сории за ООФФФТОП Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 26 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2018 Коса у меня бензиновая, ибо участок 200м длиной. Была. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 квітня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2018 ну добавлю , что у меня еще и электрокосилка- так что вопрос лучше закрывать комплексно А вот у меня косилка как раз бензо. Но с косилкой это только плюс, потому что косить надо весь двор и в моем случае иногда за двором, и имея электрокосу - заколебался цепляться за все углы удлинителями. А с пилой тут проще, потому что, как правило, пиляется локально. Ну и да - это уже офтоп пошел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз