bratch Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 Продам ленточную шлифмашинку бу Сraft cbsn 820s. Требует замены шестерней, или на запчасти. Цена 100 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bratch Опубліковано: 10 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2013 Предложите цену. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimka13 Опубліковано: 11 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 а кто поставил диагноз - замена шестерней и сколько их?? Я б забрал за гривен 20ть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 11 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 а кто поставил диагноз - замена шестерней и сколько их?? Я б забрал за гривен 20ть! 2 косозубі на 2ох підшипниках (причому по памяті здається, що одна не металева). у мене така ж машинка Вже років 10 працює. Вже разок виплавив пластикове гніздо підшипника ротору, склеяв із епоксидки і знову працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bratch Опубліковано: 11 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 а кто поставил диагноз - замена шестерней и сколько их?? Я б забрал за гривен 20ть! Я поставил, шестерней две, обе металлические, требует замены одна, вторая еще поживет. За 20 грн. пусть поваляется в гараже, за 80 забирайте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз