Н.Дубечня Опубліковано: 15 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2009 В моем гаражном кооперативе продают кунг, использовался под сторожку. Хотят 8000гр, Кунг не мой... телефон председателя 80502761413 Иван Савович. Киев Куреневка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 15 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2009 я в прошлом году такой кунг с 6 сотками земли продал за 8000грн 15 км от Днепропетровска. проблема в том что его практически невозможно перевезти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Н.Дубечня Опубліковано: 15 березня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2009 я в прошлом году такой кунг с 6 сотками земли продал за 8000грн 15 км от Днепропетровска. проблема в том что его практически невозможно перевезти... Ну он у нас стоит не вечно, года 2, как то ведь привезли.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ревизор Опубліковано: 16 березня 2009 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2009 Ну он у нас стоит не вечно, года 2, как то ведь привезли.. У меня с дачи (огорода) сперли вагончик 11 х 3 метра. Тоже думал что увезти не возможно. Кому надо - тот увезет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз