Djentelmen Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 На ширинке должна быть замок "молния".... От это +100500 - ненавижу ширинку на пуговицах они кадык жмут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 Начал практиковать - на ощупь ;) иногда, знаешь ли, очень даже.... Тоже вариант.... Но есть нюансы.... Много барышень молодых курит.... Добавлено через 2 минуты Хотелось бы услышать женское мнение...... Чего затаились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 Но есть нюансы.... Много барышень молодых курит.... У них ТАМ пепельницы на ощупь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 Хотелось бы услышать женское мнение...... Чего затаились? Курят.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 У них ТАМ пепельницы на ощупь? Нет ничего хуже курящей малолетки..... Это так заводит! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 Это так заводит! Сумно........... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sopa Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 Нет ничего хуже курящей малолетки..... Это так отталкивает!... В моем возрасте, уже хочется окружать себя свежестью... Жаль второй свежести не бывает. Печалька...( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 16 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2013 За целый день Гадя не написала ни слова..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 16 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2013 Хлопець в сесопатолога - Лікарю! В мене побачення. А якщо не встане? - Не переживайте. Я випишу Вам пігулки. Приймете одну і ніяких проблем! На наступний день - Ну як справи, юначе? - Чудово! Неймовірно! Одинадцять раз!!!!!! - Ого! А вона? - Вона? Вона не прийшла.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 17 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 Організувались ми компанією...тиждень подорож...вирвав клаптик відпустки... 2 буси Віто по 2 водії в кожному...загалом 7 чоловік...2900км....Подорож до Криму і трішки по Криму... і що я скажу...скучив все-таки за своїм домом...за рідними і близькими, які тут залишилися... і от я повернувся ...яхуууууууууууууу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Майя К Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 Подорож до Криму і трішки по Криму... і що я скажу.Дуже інформативно..збіговисько вражень, натовп фото....настрій нордичний..все як завжди..сумно..і це Крим, йоптель...пробачте... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 Організувались ми компанією...тиждень подорож...вирвав клаптик відпустки... 2 буси Віто по 2 водії в кожному...загалом 7 чоловік...2900км....Подорож до Криму і трішки по Криму... і що я скажу...скучив все-таки за своїм домом...за рідними і близькими, які тут залишилися... і от я повернувся ...яхуууууууууууууу А чё не на велике???;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 А чё не на велике???;) Лоток для дальних дистанций надо, что не понятно! Костя молодец..... Добавлено через 9 минут Дуже інформативно..збіговисько вражень, натовп фото....настрій нордичний..все як завжди..сумно..і це Крим, йоптель...пробачте... Ну Вы блин молодца.... Что сказать! Держите краба! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 И шо? фсьо? опять ветку закроют? а так було не сумно ))) Костя, шо ж Ви мовчите? А хто були ті три особи, шо не водії?;) На кого залишали свого кота? І ... слайди! слайди! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 А хто були ті три особи, шо не водії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 17 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2013 А хто були ті три особи, Почему три? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 18 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2013 Почему три?[ATTACH]307909[/ATTACH] Патаму шта: 2 буси Віто по 2 водії в кожному...загалом 7 чоловік...яхуууууууууууууу А, я ж "яхуууууууууууууу" не посчитала! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2013 — Где болит? — Там, где никому не видно... Э. Сафарли 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 18 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2013 Ревнует — значит, любит. Не ревнует — значит, ничего не знает. - Ты действительно переживешь мое отсутствие? - осторожно уточнил я. - Переживу, - она легкомысленно махнула рукой, - пережила же я твое присутствие! Тоже не сахар, если задуматься! Макс Фрай Женщина - как сигарета, одни советуют бросить, другие просят затянуться... Депрессия не признак слабости — это признак того, что вы пытались быть сильным слишком долго. © Зигмунд Фрейд — Где болит? — Там, где никому не видно... Э. Сафарли У Вас неприятности? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2013 по-моему, всё в тему! или мне сюда постить то же, что и в Счастливый брак? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 18 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2013 или мне сюда постить то же, что и в Счастливый брак? Не в куем случае! Просто раньше за Вами не замечалось чрезмерное цитирование.... Плохо, когда у девушки нет секса.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 18 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2013 У Вас неприятности? по-моему, всё в тему! секаса очень не хватает? я конечно догадывался...но все же... жуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 18 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2013 Плохо, когда у девушки нет секса....зато есть интернет? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 18 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2013 секаса очень не хватает? я конечно догадывался...но все же... жуть. Эво как переживает! Даже из Грузии достал.... Привёз бы пару волосатиков... :D Добавлено через 1 минуту зато есть интернет? :D В этом вся Ваша проблема..... Разучились в живую общаться. И секс у Вас не настоящий, эмммм виртуальный чтоли... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 18 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2013 Привёз бы пару волосатиков... дык Лана любит чтоб везде гладко и побрито было... :D:oops: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз