Djentelmen Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 Вот жду! Чисто мальчик-колокольчик! Саш, да какой там колокольчик. Написал бы скромно: "Царь - колокол", - или нет, проще, просто: "Царь", - и я бы промолчал. А то вот счас мне - бери. аристона вспоминай, инструкцию читай... Мне что? Делать больше нефиг??? ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 А то вот счас мне - бери. аристона вспоминай Решили по болевым точкам пройтись методом двухпальцевого втыка....:D Ладно... Царь так царь.... Ваше величество. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 кумедні ви хлопці .. піду я спати ... добрих снів ....... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 кумедні ви хлопці .. піду я спати ... добрих снів ....... Пусть приснятся 12 мулатов из Зимбабве.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 Пусть приснятся 12 мулатов из Зимбабве.... мурк)))):D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 Пусть приснятся 12 мулатов из Зимбабве.... Блин, а вдруг они будут не на слонах, а на аистах? Не, забирай назад такое пожеланье, а то не видать тебе ксерокса ;):D Анна, доброй ночи, сладких снов ;) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 Анна, доброй ночи, сладких снов ;) Взаимно - пусть твои хорошие мечты сбудутся). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 Взаимно - пусть твои хорошие мечты сбудутся). Спасиб, вот ток с незапамятных времен - я не пью. Вообщем, воспринял как кофе на ночь ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 Решили по болевым точкам пройтись методом двухпальцевого втыка....:D Ладно... Царь так царь.... Ваше величество. Точно "Ваше величество"? Может, "Всемилостивейший Государь"? Жаль Википедия Анна спать пошла 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 Точно "Ваше величество"? Может, "Всемилостивейший Государь"? Жаль Википедия Анна спать пошла :lol: Спасиб :rolleyes: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 5 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2013 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 5 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2013 Точно "Ваше величество"? Может, "Всемилостивейший Государь"? Жаль Википедия Анна спать пошла Та... Куда не плюнь, попадёшь в государя или султана...:D Пусть хоть одно величество будет! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 Та... Куда не плюнь, попадёшь в государя или султана...:D Пусть хоть одно величество будет! Просто люди любят навешивать лейбы на людей, которые им не соответствуют. В итоге живут в придуманном им самими мире)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tobias Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 но все минає...літо минуло...а клімат в нас можна сказати самий гірший в цій Тернопільській області... в часи польського панування на цю територію відправляли для відбування покарання...садили в ями...постійна вологість і мало сонця швидко робили свою справу... з'їздіть в Великобританію, Японію, США чи Камбоджу або Тайланд там у них якраз осінній сезон дощів почався чи продовжується ... для порівняння ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 з'їздіть в Великобританію, Японію, США чи Камбоджу там у них якраз осінній сезон дощів почався ;) Точно, сьогодні вже йде дощ ( три тижні стояла жара). Мене тут в Гану агітують їхати, кажуть три місяці сезон дощів а все решту красота - лежи на березі океану, банани падають, гарні мулатки (і просто чорні) і т.д. Нобель, на велисопеді доїдете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hohol.amator Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 Мене тут в Гану агітують їхати, В Англии драйва не хватает? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 Нобель, женитесь и детьми обзаводитесь - скучать точно некогда будет :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hohol.amator Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 Нобель, женитесь и детьми обзаводитесь - скучать точно некогда будет :D Проще в Гану. И дешевле к тому же. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 Нобель, женитесь и детьми обзаводитесь - скучать точно некогда будет еххх Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina70 Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 еххх и все? неее, так не пойдеть! осень - пора свадеб, так что самое время поставить велосипед в "стойло" и присматривать себе невесту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 6 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 поставить велосипед в "стойло" та яке ...я вже прикупив шиповані покришки на нього...на зиму Добавлено через 30 секунд присматривать себе невесту поки не оновлю автопарк - ніяких "придивлянь" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 осень - пора свадеб, так что самое время поставить велосипед в "стойло" и присматривать себе невесту таки да 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina70 Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 та яке ...я вже прикупив шиповані покришки на нього...на зиму Добавлено через 30 секунд поки не оновлю автопарк - ніяких "придивлянь" а нууу конечно! так оно надежнее будет, с оновленным автопарком... но...удовольствие не то...неа...не то Добавлено через 2 минуты таки да сразу на какую-нибудь веселую тусовку захотелось... прикольно, вроде недавно отгуляли на свадьбах друзей, а они уже детей женят...вот, блин, время летит... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 Пытаюсь в который раз представить: мне 28 лет, не женат, у меня двуповерховый маеток с прилегающим хозяйством, есть какая-никакая работа..и при всём при этом, мне скучно. Убейте меня - не понимаю 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 6 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2013 В Англии драйва не хватает? Та не те щоб не хватає, але ж романтика - саванна, сафарі, льви, крокодили, слони і т.д. От якби Нобель зганяв на веліку (він всерівно ще не накатався), глянув би що до чого, може найо**ють, заманити хочуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз