Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Ну для такого діла можна і зупинитись на пару хвилин це по меншій мірі негігієнічно...за інші аспекти і моральні принципи я взагалі мовчу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 за інші аспекти і моральні принципи я взагалі мовчу Ну да. Если коллеги увидят, что Вы "насильничаете" собственный велик - побьют, из самых гуманных побуждений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 ой...після 100км на сідлі вженікуди нічого впихати не хочеться... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 коллеги увидят, что Вы "насильничаете" собственный велик - побьют А если увидят "коллеги" по насилию великов , то помогут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina70 Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 ой...після 100км на сідлі вженікуди нічого впихати не хочеться... вот! что и требовалось доказать - седло в топку! вы и без него не сильно активничали, а теперь мы вас совсем "потерять" можем... а это никуда не годится! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 ой...після 100км на сідлі вженікуди нічого впихати не хочеться. ТрАх колесный нужно брать...С "лотком"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 (змінено) Літо минуло...знову 8 місяців погоди, яку я ненавиджу... ОСіння депресія... А у Вас як з настроєм??? У нас отлично . Отзвуки душевной непогоды, В сердце одиночества печать, И бессонниц горестные всходы Надо благодарно принимать, Змінено 3 вересня 2013 користувачем Валерий Валентинович 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Позвольте спросить? Потеряла??? ;) Нет! Просто ищу!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 3 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Нет! Просто ищу! в резерв?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 в резерв?? В пользование. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 3 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 В пользование. на СПР будете залучати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Щось сумно.... До капецов как сумно! Нобелю привет из столицы! Как всегда от радио 3Д! Слушать вдумчиво!:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Песня - депрессивный листопад..: Добавлено через 2 минуты Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Нобель - мастер вбросов и заслуженный тролль СД)))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Песня - депрессивный листопад..: И нэ кажи! Может подкинешь что нибудь? Вчера мы узнали про лоток.... К примеру! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Слушать вдумчиво! Ааааа!! Я тоже за рулем пою :D:D:D Кто такой же? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 3 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 44 години на ногах ...і транспорті.. приїхав...дощ і холод... посмажив шашличок в електоошашличниці...взяв 2 л Хмільного міцного...включив музику...камін... неспішно попиваю пивко .. і доїдаю шашлик... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Ааааа!! Я тоже за рулем пою :D:D:D Кто такой же? Так это ты вчера орал "Рюмка водки на столе" во всю гортань! Шутка... Добавлено через 55 секунд 44 години на ногах ...і транспорті.. приїхав...дощ і холод... посмажив шашличок в електоошашличниці...взяв 2 л Хмільного міцного...включив музику...камін... неспішно попиваю пивко .. і доїдаю шашлик... Смачно! В одиночку? Как всегда! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 3 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Смачно! В одиночку? Как всегда! чого це як завжди?? в мене є з ким шашлики їсти...в даний момент вже сам...приїхав...змучений...але настрій ок... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 чого це як завжди?? в мене є з ким шашлики їсти.... з котом,чи з собакою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 3 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 з котом,чи з собакою? сьогодні таки сам...котяра десь гуляє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 сьогодні таки сам...котяра десь гуляє Ай, мАлАдЭсь... Конечно, котяра ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina70 Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 Ааааа!! Я тоже за рулем пою :D:D:D Кто такой же? я такая! обожаю под настроение сделать музыку по-громче и орать песни во все горло. не знаю, как это выглядит со стороны, но настроение улучшает здорово 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 4 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 irina70 такий же ...тим більше вроді голос є...(в караоке ще яйцями не закидали :D) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
annamarso Опубліковано: 4 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2013 И нэ кажи! Может подкинешь что нибудь? Вчера мы узнали про лоток.... К примеру! Лоток? В какой отросли тебе что нибудь подкинуть ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз