Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 а я стесняюсь спросить, вы на велике в чем катаетесь? велосипедки ж все лотки делает бесполезными...или к модному седлу прилагаются специальные штаны? А-а-а-а!!!!:ROFL: Вот это "палево"!!! И от кого? От девушки!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina70 Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Тю... [ATTACH]304579[/ATTACH] [ATTACH]304581[/ATTACH] так для позы ездока на велике (ну это по моим наблюдениям) эти девайсы не подходять, неа ищите иШо...а то лоток на шару катается...или яйца таки отдельно:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 так для позы ездока на велике В шапочках должны быть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 схоже на це...но чуть ширше і лоток більший nazya.com/catalog/sport/velosipedi-zapchasti/velozapchasti-i-aksessuari/77557/velosedlo/velosedlo-velo-vl3147-plush_17771079699.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 схоже на це...но чуть ширше і лоток більший Прорезь зачем? Чтото напоминает! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 схоже на це...но чуть ширше і лоток більший nazya.com/catalog/sport/velosipedi-zapchasti/velozapchasti-i-aksessuari/77557/velosedlo/velosedlo-velo-vl3147-plush_17771079699.html Ничего не понял... Честное слово, но та прорезь в сепдле у меня вызывала другие ассоциации. Лотка, я там так и не увидел. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Прорезь зачем? вентиляція...зменшуєтертя під час катання і вібрації настрімких спусках та бездоріжжі..ну і лоток - щоб не прижималися...бо це не є добре... п.с. без сміху...все серйозно... одне діло прокататися 10км біля озера, інша справа намотати 80-100км за короткий проміжок часу...чи без зупинки (нехай і з невеликою швидкістю) не злазити з сідла 3-4 години... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 но чуть ширше і лоток більший В этом я думаю никто не сомневался... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 hotpoint, таки я не очень "супер-стар". Мыслим одновременно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Прорезь зачем? Чтото напоминает! Как по мне так, вообще, унисексседло... То-то Костя в одиночку путешествует 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Ничего не понял... в мене чуть іншамодель...біля прорізі є така впадина...якраз під це саме діло... прорізь - чисто для вентиляції і охолодження та зменшення пережиму/тертя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 вызывала другие ассоциации. Я Вас понимаю!! Универсальный такой девайс! Хочешь горизонтально, хочешь вертикально юзаешь! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 хм...не уявляю...як на ходу сидячи в той прорізь щось ще запхати ... 1. відполікає від поїздки 2. небезпека травмуванняф 3. нерозслабишся 4. попалитися можна 5. додаткова витрата калорій, які і так швидко витрачаються під час поїздок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 ну і лоток - щоб не прижималися...бо це не є добре... п.с. без сміху...все серйозно... Бытует мнение, что дальнобойщики стучат по колесу ногой (неужели ни разу не видели?), вылезая из кабины именно для того, чтобы яйца отлипли от ляшки .................................... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 чтобы яйца отлипли от ляшки в велосипедистів такої проблеми немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 хм...не уявляю...як на ходу сидячи в той прорізь щось ще запхати ... 1. відполікає від поїздки 2. небезпека травмуванняф 3. нерозслабишся 4. попалитися можна 5. додаткова витрата калорій, які і так швидко витрачаються під час поїздок Но ведь остановки-то неизбежны? А в безлюдных местах? ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 в велосипедистів такої проблеми немає ляшок чи яєць? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 хм...не уявляю...як на ходу сидячи в той прорізь щось ще запхати ... Так это уже товар для секс-шопа! Только надо правильный латекс использовать! :D Костя, а для девушек такое же? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 а для девушек такое же? в нашій компанії дівчата просто на дуже вузеньких сідушках катають..ну дуже вже вузеньких...я б там все своє повідбивав... Добавлено через 1 минуту ляшок чи яєць? прилипання 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Nobel, Костя, надеюсь Вам с сегодняшнего вечера уже "щось НЭ сумно" ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 в нашій компанії дівчата просто на дуже вузеньких сідушках катають..ну дуже вже вузеньких...я б там все своє повідбивав... Ну да! Одни стринги чего стоят! Сам мог догадаться! Спасибо за ликбез! Будем знать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Nobel, Костя, надеюсь Вам с сегодняшнего вечера уже "щось НЭ сумно" ага...настрій підняли... думаю і Вам не було скучно та сумно... п.с. за вело і сідло я цілком серйозно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 п.с. за вело і сідло я цілком серйозно Дык и мы не шутки ради ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 в велосипедистів такої проблеми немає Та то понятно. У настоящих дальнобоев то, яйки - ого-го! Это ж не тыща км ножками, за одно лето... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 хм...не уявляю...як на ходу сидячи в той прорізь щось ще запхати ... Ну для такого діла можна і зупинитись на пару хвилин Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз