Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 И чего Вам сумно? Вы летом плохо отдохнули? Константин? ну як сказати...вроді є що згадати...12000км на машині,1100 км на вело... но мало...хочу ще Добавлено через 49 секунд кто ж его-то так засмущал? ага...і табличка ж встановлена..."руками не чіпати" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Вы на работе, тоже о работе говорите? Тема ж такая: "Сумно - щось..." ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 ага...і табличка ж встановлена..."руками не чіпати" Ааааааааааааа, Костя, имейте совесть, упал пацстол, не иначе с таким подходом Вашим там и заночую :lol::lol: А, ить утром на работу....:lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Djentelmen уявили табличку ?? чи спосіб її кріплення ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 1100 км на вело... Тема ж такая: "Сумно - щось..." Если велик был с "седухой", то-не сумно.Сумно-без "сидухи" 1100 км.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 та ні..з кожним днем ближче до літа то після Різдва...а тут Эх!!! Как вспомню праздник Рождества в своём детстве. Йо-хоу!!! А мы ведь земляки... 1100 км на вело... но мало...хочу ще Может быть у Вас седло "не правильное"? Может быть Ввам такое нужно? ;) Ну Вы уже должны меня понять... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 неа...в мене норм сідло...з лотком... 350грн віддав за нього Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Всё, капец, спасибо всем... Оборжался... Костя, шо на табличке написано? Длина-размер-диаметр??? Почему краснеет - мож к дохтору??? :lol: Валентиныч, хоть ты май совесть? :lol: Спать, спать, спать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 з лотком.. На ходу, что ли? Костя, мы недавно котейку приобрели. Слово "лоток", воспринимается по-другому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 На ходу, что ли? Костя, мы недавно котейку приобрели. Какой породы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 350грн віддав за нього С вибраторм, небось... Понимаю. ;) Если бы я съездил в Крыи из Киева, да всё время на велике... И лоток и вибратор - вещи первой необходимости. ;) Добавлено через 41 секунду Какой породы? Плюшевый весь, что мама-дорогая. :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 лоток лоток не той, що для котів...а для яєць... п.с. я серйозно...спеціальне сідло для довготривалих поїздок...ергономічне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 лоток не той, що для котів...а для яєць... п.с. я серйозно...спеціальне сідло для довготривалих поїздок...ергономічне ОйянемАгу :lol: В тернополе, что лотки отдельно - яйца отдельно??? :lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 лоток не той, що для котів...а для яєць... Если для мужских, так у всех размеры разные. Даже куриные разные. Если Вашим там комфортно, то это не значит, что свои я там бить не буду. Или наоборот. ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Teletrek Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 неа...в мене норм сідло...з лотком.. Лоток чтоб не забрызгивать едущий сзади транспорт при выезде на "встречку"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 В тернополе це ж дикій Захід... тут все особливе... так у всех размеры разные так і крісла різні...в магазині встановлюєш на вело і сідаєш....приміряєш...щоб і копчик не набивало і не натирало і яйця були в відмінному стані... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 так і крісла різні...в магазині встановлюєш на вело і сідаєш....приміряєш...щоб і копчик не набивало і не натирало і яйця були в відмінному стані... А если падать через руль? Этот лоток прячется сам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Если для мужских, так у всех размеры разные. Даже куриные разные. Если Вашим там комфортно, то это не значит, что свои я там бить не буду. Или наоборот. ;) ну может фатит уже о йайцах? щось сумно :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina70 Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 ну может фатит уже о йайцах? щось сумно :D и не кажить... ржунемагу...муж уже косо смотрит, о каких таких лотках для яиц я читаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 так і крісла різні...в магазині встановлюєш на вело і сідаєш....приміряєш...щоб і копчик не набивало і не натирало і яйця були в відмінному стані... Костя, (мать-мать-мать, привычно отозвалось ЭХО), так если яйца в отличном состоянии - откуда эта старческая, осенняя депресуха???????????????????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 А если падать через руль? Этот лоток прячется сам? Яйца зажимаются лотком. И организм делает невероятное, не давая телу перелететь через руль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Lioness_le, а Вам то почему от яиц грустно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 и не кажить... ржунемагу...муж уже косо смотрит, о каких таких лотках для яиц я читаю ну Вы даете, вслух шолЕ? Добавлено через 1 минуту Lioness_le, а Вам то почему от яиц грустно? та патамуша визуализация сразу срабатывает как они там сами, на седле, клац-клац-клац Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 клац-клац-клац так Нобель со стальными яйцами????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 так Нобель со стальными яйцами????? ээээ не, я не в куГсе, отнинада Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз