Nobel Опубліковано: 31 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2013 ТАка проблема. Моя водойма і водоспади, виготовлена з бетону армованого з мікрофіброю, метал-каркасом і гідродобавкою Conwisol SM14 пропускає десь воду...явних слідів не бачу...за добу рівень падає десь на 3см (обєк загальний більше 20т.води) Зараз спустив повністю, порадили покрити нерозбавленим рідким склом всю бетонну чашу в 2-3 слої... Хто що порадить?...Я зараз для проби покрив кусочок стіни басейну...звісно після висихання гарно виглядає, глянець і все таке... Але цікавить таке: 1. після затвердіння рідке скло в воді не розчиняється??? Тобто буде гідроізольованість зберігатися під водою??? 2. як себе веде таке покриття зимою ? (на зиму воду буду спускати)... Бетонна чаша міцна, цементу і хімії не шкодував, чому пропускає...сам не знаю Терміново треба вирішити це питання, бо чекаю багато гостей...і потрібно, щоб все було гарно і вода тримала рівень.. В рідкому склі приваблює простота нанесення, ціна .... Рідвке скло - натрієве... Деякі фото (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fly Wind Опубліковано: 31 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2013 Погуглите еще ГКЖ-11. В обоих случаях мех. стойкость покрытия очень слабая, растворяться водой не должно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 1 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 А ГКЖ каким боком? Оно в таком месте не будет работать Тут лак нужен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 1 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 Тут лак нужен який лак? просто до завтра треба питання вирішити з матеріалом покриття Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
salexa Опубліковано: 1 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 Зараз спустив повністю, порадили покрити нерозбавленим рідким склом всю бетонну чашу в 2-3 слої... Здравствуйте. Посоветую следующее. 1. Почитать вот эту тему : www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=135306 2. Купить что-нибудь у Пропеллера. Похоже, что софорумчанин он вменяемый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 1 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 і чому рекомендують спочатку пройтися 1-2 слої просто рідким склом, а потім по ньому пройтися сумішшю рідке скло (1) цемент (1) і пісок (1)???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 1 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 (змінено) www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=135306 Можете начать сразу с сообщения №20. ;) Дерзайте! Вы поманиторье. Дайте воде уходить. Если расход воды на каком-то уровне остановится, значит ниже него все в порядке. Можно на всякий накрыть водоем пленкой (положить на воду). Может у вас она там по 3 см в день испарятся .... Добавлено через 2 минуты і чому рекомендують спочатку пройтися 1-2 слої просто рідким склом, а потім по ньому пройтися сумішшю рідке скло (1) цемент (1) і пісок (1)???? Наверное поому что есть положительный опыт. Только пусть уточнят как это делать. Есть такая глава в Тех.описаниях : "Нанесение". Там описывают тонкости процесса. Змінено 1 вересня 2013 користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 1 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 Просто почитайте эту тему цю тему я читав... не думаю що 3см за добу випаровується... чи покрити Цересітом CR65 в 3 слої ??? Мікротріщин видимих немає... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 1 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 Постоянное воздействие воды с давлением до 0,05 МПа расход = 6,0–8,0 кг на 1 м кв. Больше о применении этой гидроизоляции для Ваших условий добавить ничего не могу. Если у кого-о есть опят применения её для наружных водоемов. Пусть поделится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 1 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 про розхід читав...от чи буде вона ефективною... чи покрити фарбою для басейнів ? той же Композит АК12 .. товщина стінок і дна з бетону порядка 17-20см + декор камінь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 1 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 Дружище! Хорошо приготовленный (состав, способ укладки и ухода) бетон толщиной 17-20 см - есть водонепроницаемая хрень. Есть стандартные решения для покрытия наружных водоемов. Все они подразумевают применение эластичных материалов, которые хорошо реагируют на тепловое расширение-сжатие. Но Вам по традиции это будет дорого. Как пример. (ссылка устарела) www.ettrilat.ru/content/331.html Поэтому может поищите на форуме отзывы по искусственным водоемам, прудам. Кто чем воевал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз