aaronbuni Опубліковано: 31 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2013 подскажите, может кто где покупал и остался доволен нужны стальные стеллажи для хоз блока (в идеале с серым полимерным покрытием) чтоб было возможно выбрать с разным кол-вом полок, глубиной полок и т.д. заранее спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Koskos Опубліковано: 31 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2013 подскажите, может кто где покупал и остался доволен нужны стальные стеллажи для хоз блока (в идеале с серым полимерным покрытием) чтоб было возможно выбрать с разным кол-вом полок, глубиной полок и т.д. заранее спасибо я покупал в эпицентре такие - с метал оцинкованными полками. Собираются немного гиморно - нужна киянка с резиной. Высота 1800 длинна 900 глубина 450. Глубина фиксированная, нагрузка на полку вроде 150 кг, 5 полок. Год стоит - никаких вопросов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aaronbuni Опубліковано: 31 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2013 я покупал в эпицентре такие - с метал оцинкованными полками. Собираются немного гиморно - нужна киянка с резиной. не люблю я товар из эпицентра, не везет мне с ним) хотелось бы какие то заказные, чтоб под шины были места и прочее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 31 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2013 у мене також із епіцентру але висота - біля 2,3. в комплекті 5 полиць. фіксованою є лише 1 ( вертикальні стійки із 2ох частин на цій полиці з'єднуються). самі полиці - ДСП. начебто до 100 кг на полицю. є незручність - планки на котрих лежать полиці - біля 60 мм шириною, тобто частина простору втрачається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
panchmp Опубліковано: 31 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2013 я брал в новой линии www.nl.ua/ru/mebel/hozyaistvennaya_mebel/stellazhi 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 1 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 у мене також із епіцентру але висота - біля 2,3. в комплекті 5 полиць. фіксованою є лише 1 ( вертикальні стійки із 2ох частин на цій полиці з'єднуються). самі полиці - ДСП. начебто до 100 кг на полицю. є незручність - планки на котрих лежать полиці - біля 60 мм шириною, тобто частина простору втрачається. от про такий писав www.nl.ua/ru/mebel/hozyaistvennaya_mebel/stellazhi/stellazh_351_dsp_220h110h46_sm.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olga Kostyuk Опубліковано: 1 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 подскажите, может кто где покупал и остался доволен нужны стальные стеллажи для хоз блока УХЛ МАШ на Боженко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AleSok Опубліковано: 1 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 УХЛ МАШ на Боженко спасибо за наводку. мне как раз для погреба-холодильника нужны стеллажи оцинкованные и с металлическими полками uhl-mash.com.ua/products/stellazhi_polochnye_otsinkovannye_os/ если у кого-то есть скидка, поделитесь пожалуйста P.S. про погреб написал здесь www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=2428461#post2428461 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз