Susidka Опубліковано: 30 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2013 Маємо новобудову - заселений будинок з нового року. Треба висадити кущі, дерева на прибудинковій території. Звісно, від забудовника є рослини, але їх мало. Зараз ростуть липи, горобина, акація, берези. Кущі - терен і ще щось неопізнане, але гарне) Грунт - знизу пісок насипаний (будинок стоїть на осушеній водоймі), зверху присипано землею. Забудовник казав, що у нас суглинок. Літом сонце пече по всій території. Полив - шлангом двірник раз в 3 дні, але цього недостатньо: дерева ростуть, кущики сохнуть місцями, трава вигоріла. Часто вітри у нас. Треба насадити дерев, кущів по периметру території. Порадьте, будь ласка, які рослини зможуть жити в наших спартанських умовах. Щоб і росли досить швидко, і невибагливі були. Що можна висадити восени? Дякую! Добавлено через 3 минуты Ще забула додати - крадуть рослини у нас часто( Повикопували самшити, туї і тд. Тому дорогі рослини не підійдуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tinka Опубліковано: 30 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2013 Сумах оленерогий sazhaemsad.ru/sumax-ekzoticheskij-gost-vashego-sada.html procvetok.com/articles/dekorativnye-kustarniki/olen-v-sadu-ili-sumah-olenerogij/ ? неприхотливый, растет быстро. только поросль корневую удалять если не нужны заросли. летом красив и осенью. Можно акацию белую и желтую посадить. тоже растет быстро и разрастается хорошо. Сирень, ивы.. Но не знаю как ивы с песком. У нас вода близко, все из вышеперечисленного растет. еще дубы, рябину насадили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Susidka Опубліковано: 30 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2013 Tinka, дякую! Вербу спробую посадити - наріжу черенків. Приживеться - чудово, а ні - шкода, але так і буде. От лише не впевнена, коли ту вербу садити. Можна у жовтні місяці чи краще весною? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tinka Опубліковано: 31 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2013 думаю, що краще весною. www.kakprosto.ru/kak-86237-kak-posadit-ivu 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
petr55 Опубліковано: 31 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2013 . Треба насадити дерев, кущів по периметру території. Порадьте, будь ласка, які рослини зможуть жити в наших спартанських умовах. Щоб і росли досить швидко, і невибагливі були. Що можна висадити восени? З невибагливих - роза -ругоза ( та й інші шипшини), глід,скумпія (бажано сортову), аморфа,псевдоакація (акація біла),акація жовта,лох вузьколистий ( маслина дика),клен татарський,аронія чорноплідна, спірея верболистна та Ван-Гутта і т.д. і т. п. (список можна продовжити). Майже всі ці рослини можна або відкопати( частину куща -шипшина,скумпія,аронія,маслина ), або викорати самосів чи кореневі відводки ( акація,клен). ВСІ ці рослини можна садити як восени, так і весною. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tinka Опубліковано: 1 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2013 о, да - лох вузьколистий супер виглядає! сріблястий такий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megapolis Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Сумах оленерогий (ссылка устарела) 6 лет назад была схожая ситуация. Из деревьев посадили сумах (приживаемость 200%). Из кустов: спирея Вангута (невеста), спирея №2 (с розовыми цветочками, высокая), чубушник, форзиция, дерен, калинолистник, дейция, калину (в тени) - из 400 посаженых, выжило около 250. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Susidka Опубліковано: 2 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Спасибо, все читаю, знакомлюсь с растениями, записываю) Если кто подскажет, где наиболее хорошо закупаться кустиками, деревцами, буду очень благодарна) Я в Киеве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирида Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Разумеется, у нас в "Деметре".))) У нас есть целая группа растений, которая так и называется - "для наружного озеленения". Имеется в виду, что эти растения и нетребовательны, и воровать их особо никто не будет (что тоже немаловажно), так как на улицах , в парках и скверах Киева их встречается достаточно. Но, при этом, они весьма декоративны, просто привычны.)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
megapolis Опубліковано: 3 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 вересня 2013 Разумеется, у нас в "Деметре".))) У нас есть целая группа растений, которая так и называется - "для наружного озеленения". Имеется в виду, что эти растения и нетребовательны, и воровать их особо никто не будет (что тоже немаловажно), так как на улицах , в парках и скверах Киева их встречается достаточно. Но, при этом, они весьма декоративны, просто привычны.)) Вот уже человек появился который вам поможет. Ирина всегда отвечает за свои действия Добавлено через 2 минуты Спасибо, все читаю, знакомлюсь с растениями, записываю) Если кто подскажет, где наиболее хорошо закупаться кустиками, деревцами, буду очень благодарна) Я в Киеве. Второй вариант заниматься самим, но нужно знать специфику и очень осторожно с транспортными, они могут превысить стоимость растений 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
агашка Опубліковано: 8 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2013 Ирида, Добрый день, я правильно поняла, вы в Деметре работаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирида Опубліковано: 9 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2013 Правильно.)) Так что, милости прошу - покажу, расскажу и скидку предложу.)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
агашка Опубліковано: 11 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 Ирида, Спасибо, что откликнулись! Завтра буду знать окончательную сумму для строителей, дом достроили, участок с дорожками, частично с поливом, землю завезли... Очень хочу осенью хотя-бы плодовые деревья начать сажать... Скажите, пожалуйста , можно-ли у Вас приобрести саженцы, желательно 3-4 лет, может в контейнерах? Терпения ростить 1-летки точно не хватит! Если материально в этом году " потяну" , поможете подобрать? Я просто в этом ну совсем ничего не понимаю! Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирида Опубліковано: 12 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2013 Очень хочу осенью хотя-бы плодовые деревья начать сажать... Скажите, пожалуйста , можно-ли у Вас приобрести саженцы, желательно 3-4 лет, может в контейнерах? Терпения ростить 1-летки точно не хватит! Если материально в этом году " потяну" , поможете подобрать? Я просто в этом ну совсем ничего не понимаю! Спасибо! "Деметра" именно, что на этом специализируется: плодовые/ягодные в контейнерах, начиная от 2-х лет. И, не обязательно все сразу посадить)) Соберетесь - звоните: 067 909 96 34, Ирина 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NK73 Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 "Деметра" именно, что на этом специализируется: плодовые/ягодные в контейнерах, начиная от 2-х лет. И, не обязательно все сразу посадить)) Соберетесь - звоните: 067 909 96 34, Ирина Я бы тоже присоединилась. Вы как на выходные работаете? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ирида Опубліковано: 15 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2013 "Деметра" в выходные работает: в субботу 8-19, в воскресенье 8-16. Я, извините, нет, только в рабочие дни с 8 до 17. Так что покажут и расскажут продавцы-консультанты, а скидку даст кассир. Просто соберетесь ехать - свяжитесь со мной. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
helenger Опубліковано: 30 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2013 Правильно.)) Так что, милости прошу - покажу, расскажу и скидку предложу.)) Добрый день! Узнала, что вы работаете в Деметре, а мы уже три года покупаем там различные растения. Вот и сейчас хотим приобрести 6 деревьев плодовых, 5-6 леток. Нужны 2 персика, абрикос, черешня, ранняя груша и яблоня "белый налив". Есть ли такой материал в наличии и сможете сделать скидку, так как на многолетки цена высокая? Заранее спасибо! Лена Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз