loader Опубліковано: 21 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 Продублирую : www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=2411971#post2411971 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IWannaTalk Опубліковано: 21 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 є бригада хороших майстрів, якраз мені роблять кришу зараз, перед цим моєму колезі робили, і чув багато хороших відгуків про них. Саша - 098 - 530 - 09 - 13 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 21 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 є бригада хороших майстрів, якраз мені роблять кришу зараз, перед цим моєму колезі робили, і чув багато хороших відгуків про них. Саша - 098 - 530 - 09 - 13 Дякую, наберу завтра. Кераміку роблять/мають досвід? У вас яке покриття і форма? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IWannaTalk Опубліковано: 21 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 Дякую, наберу завтра. Кераміку роблять/мають досвід? У вас яке покриття і форма? навіть не знаю стосовно кераміки, це ви їх запитайте. дивіться атач - проста двоскатна криша. билися - з однієї сторони архітектор за металопрофіль чи фальцеву, з іншої бригада - металочерепиця. ледве зійшлися на металопрофілю.. хоча по задумці дизайнера підходила більше фальцева. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз