ChuykoArchitecture Опубліковано: 4 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2017 Да. Просто у штамповки оно равно толщине листа, а это очень мало. Литые и так дно толще имеют, так ещё бывают с утолщённым дном. Но если это штамповка из стали 304 aka 18/10, без железного блина в дне она просто не опознается как посуда. У мну есть сковородка из стали 18/10, с капсульным дном, но без железного блина в нём. Индукционка её не видит совсем. А як розрізнити яка саме сталь? Ще який момент помітив. Є два типи металевого диска на дні посуду - "вплавлена" у дно решітка, або суцільний "приклеєний" диск. Чи є між ними різниця? Як при нагріві та готуванні, так і в надійності та експлуатації. Читав на інших форумах що в людей мало не відвалювались ці диски, то від температури, то після миття в посудомийці. Наскільки це реально? Виходить що сам посуд з одного металу (припустимо алюміній), а диск з іншого (сталь наприклад). Відповідно вони мають різні коефіцієнти теплового розширення. Чи це вже фізика рівня космічних технологій до кухні відношення не має? ) Доречі, які відгуки будуть про посуд Tescoma? Відписали мені з Ситону. 1. Посуд їхній підходить для індукції. 2. Емальований з двох сторін посуд можна мити в посудомийці і зберігати в ньому їду. Цікаво ще почути відгуки реальних користувачів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 4 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2017 Чи є між ними різниця? Я такой не пользовался, потому не скажу. А як розрізнити яка саме сталь? Напрямую — практически никак. Только смотреть на совместимость с индукционкой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChuykoArchitecture Опубліковано: 4 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2017 Я такой не пользовался, потому не скажу. Тобто у вас посуд з капсульним дном? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 4 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2017 Либо капсульная нержа, либо чугуняка (неэмалированная), либо эмалированная сталюка (как советская, так и новодельная). Ещё был сотейничек из нержавеющей 430-й фольги, шёл в комплекте к одной из моих индукционок. Дно некапсульное. Из-за этого быстро в том дне появился сквозной свищ (пригорело, и в этом месте прогнила нержа, т.к. 430-я при малейшем перегреве теряет нержавеющие свойства). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
doberR Опубліковано: 4 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2017 А що саме не сподобалось у Биол? Про эмаль Вам ответили, расскажу о чугуне. Как Вы знаете чугуний он такой чугуний, его нужно подготовить. Одна сковородка со всем тщанием была подготовлена мной, вторая на профессиональной кухне. В обеих ( в ресторане газ, у меня индукция) пища пригоралась и даже... окрашивалась как-то... плюс тяжелая... В сад! А турок из неіржавки для индукции, значит, ни у кого нет?...(((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
drank Опубліковано: 4 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2017 у меня есть, но она еще советская плита видит дешевые индийские кастрюльки, купленные в 90-е, стальную и чугунные советские, дешевый набор из АТБ. В упор не замечает большую кастрюлю из нержавейки, маркированную под индукцию. Видит дорогие китайские сковородки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 4 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2017 Почитал форум и выбрал дешевую, но, надеюсь, нехудшую: posuda-maestro.com.ua/maestro-mr-3508-22 Сегодня заберу и обязательно отпишусь о результатах. Сейчас пользуемся набором Krauff: posudaonline.com.ua/krauff-nabor-posudy-8-pr-26-158-002.html Мало того, что в нем почти сразу слезла краска. Так теперь одна из кастрюль начала трескаться сверху! Трещина уже 2,5 см и продолжает постепенно увеличиваться. Потом выложу фото. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChuykoArchitecture Опубліковано: 5 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2017 Про эмаль Вам ответили, расскажу о чугуне. Как Вы знаете чугуний он такой чугуний, его нужно подготовить. Одна сковородка со всем тщанием была подготовлена мной, вторая на профессиональной кухне. В обеих ( в ресторане газ, у меня индукция) пища пригоралась и даже... окрашивалась как-то... плюс тяжелая... В сад! А турок из неіржавки для индукции, значит, ни у кого нет?...(((( Чавун неемальований маєте на увазі? В емальованому не мало б бути запахів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 5 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2017 Да, неэмалированный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChuykoArchitecture Опубліковано: 5 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2017 Почитал форум и выбрал дешевую, но, надеюсь, нехудшую: posuda-maestro.com.ua/maestro-mr-3508-22 Сегодня заберу и обязательно отпишусь о результатах. Сейчас пользуемся набором Krauff: posudaonline.com.ua/krauff-nabor-posudy-8-pr-26-158-002.html Мало того, что в нем почти сразу слезла краска. Так теперь одна из кастрюль начала трескаться сверху! Трещина уже 2,5 см и продолжает постепенно увеличиваться. Потом выложу фото. Цей посуд Маестро якийсь підозріло дешевий. Але, тим не менше, чекаємо на огляд. Добавлено через 1 минуту у меня есть, но она еще советская плита видит дешевые индийские кастрюльки, купленные в 90-е, стальную и чугунные советские, дешевый набор из АТБ. В упор не замечает большую кастрюлю из нержавейки, маркированную под индукцию. Видит дорогие китайские сковородки. В мене є цілий набір Цептер з нержавійки, хоча йому вже років 15, теж не бачить. Залежить від сплаву. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 5 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2017 Цей посуд Маестро якийсь підозріло дешевий. Але, тим не менше, чекаємо на огляд..Почему я его выбрал? В основном, потому что ручки ПРИВАРЕНЫ. Здесь писали, что это косвенный признак правильной стали. Сразу возник вопрос. Маэстро плита "увидела", это хорошо. Но в треснувшем Крауффе (кстати, недешевом) было четко написано "18/10". А здесь - загадочное "S1706"... P. S. Кстати, сделано в Гонконге. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 6 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2017 Цей посуд Маестро якийсь підозріло дешевий. Это китай, достаточно дешёвый. Но в треснувшем Крауффе (кстати, недешевом) было четко написано "18/10". Значит, там был железный блин в дне. Потому что саму 18/10, без такого блина, плита не видит. А здесь - загадочное "S1706" Сколько стран, столько и способов маркировки сплавов. Добавлено через 2 минуты Здесь писали, что это косвенный признак правильной стали. Да, я писал. Потому что свариваемость 430 сталюки (она же 18/0) — никакая. На наши деньги это что-то вроде 12Х17, которая пищевой не считается. Пищевая — 08Х18Н10, т.е. 304-я (или 18/10). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChuykoArchitecture Опубліковано: 6 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2017 Это китай, достаточно дешёвый. По якості так само не дуже? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 6 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2017 Если не перегревать и не насиловать — служит годами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sigma_shig Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Насчет посуды Maestro есть сомнения. Купил сковороду Maestro MR-4928. Половина сайтов говорит, что она не для индукции. На коробке есть знак индукции. В результате, моя плита ее не восприняла. Придется кому-то дарить. В итоге, у меня уже вторая сковородка BerlingerHaus. Первая уже месяц в эксплуатации. Жена довольна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 На коробке есть знак индукции Такой? А на самой сковородке? Гм, вообще-то это повод сдать её назад, если так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sigma_shig Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Именно такой. На фото внизу (это было гениальное решение печатать желтым цветом по белой коробке ). На сковороде нет никаких значков. Но у меня и на BerlingerHaus нет значков на сковороде - только на коробке. А сдать... Есть с этим проблемы. За 300 грн, она уйдет кому-то на подарок для газа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Не потрібні ці індукційні плити. Загроз багато,а економія вельми таки примарна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.alena Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Не потрібні ці індукційні плити. Загроз багато,а економія вельми таки примарна. Ага, шапочку из фольги не носите случайно? Жизнь - вообще штука опасная и непредсказуемая ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Ага, шапочку из фольги не носите случайно? Жизнь - вообще штука опасная и непредсказуемая ;) Не ношу)) але ,якщо нагріває посуду дистанційно,то і нагріває тіло присутнього при цьому процесі. Це стосується загроз здоров'ю.А щодо економії,так вона спалюється придбанням набагато дорожчої посуди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.alena Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 А те, що для нагріву потрібен спеціальний посуд вам ні про що не говорить? ;) Що сама поверхня плити при цьому не нагрівається? До того ж дистанційно індукційна плита нічого не нагріває, тільки посуд, що контактує. Якщо каструлю чи сковороду підняти, то плита вимикається (не повнстю, доречі, в мене принаймні, коли пекла налисники переконалась). Ви б спочатку вивчили питання, а потім жахались і решту лякали :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 А те, що для нагріву потрібен спеціальний посуд вам ні про що не говорить? ;) Що сама поверхня плити при цьому не нагрівається? До того ж дистанційно індукційна плита нічого не нагріває, тільки посуд, що контактує. Якщо каструлю чи сковороду підняти, то плита вимикається (не повнстю, доречі, в мене принаймні, коли пекла налисники переконалась). Ви б спочатку вивчили питання, а потім жахались і решту лякали :D Плюсів у індукційних плит безліч, але мінуси теж є: не рекомендується ставити індукційні плити поблизу холодильників, посудомийних машин та іншої техніки з металу, оскільки електромагнітне випромінювання може викликати перебої в роботі цих пристроїв; Уявіть собі ,що вона виробляє з вашим організмом,якщо прилади з ладу виводить. І прочитайте про магнітні бурі... Добавлено через 7 минут А ще мозок проявляє електромагнітну активність.Саме такими імпульсами керується і робота серця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Купил сковороду Maestro MR-4928. На коробке есть знак индукции. В результате, моя плита ее не восприняла.Может, просто плита требовательная к материалу посуды? Добавлено через 9 минут Не потрібні ці індукційні плити.Загроз багатоА если соды посыпать?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ChuykoArchitecture Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Уявіть собі ,що вона виробляє з вашим організмом,якщо прилади з ладу виводить. І прочитайте про магнітні бурі... Добавлено через 7 минут А ще мозок проявляє електромагнітну активність.Саме такими імпульсами керується і робота серця. Кажуть що світовий уряд та NASA приховують від нас те що Земля насправді плоска. А всі фото Землі з космосу - підробки. Завжди потішають такі страхи людей що живуть в монолітних будинках з тонами арматури, фактично в металевій клітці, серед електромагнітного поля від роутерів, мобільних телефонів, телевізійних антен. В яких стоять меблі з тирсоплити, клеєної таким що краще навіть не знати. Які живуть у загазованих районах, а подекуди під самою промзоною чи залізницею з дизелями. Якщо хочеться жити в гармонії з природою - хіба викопати землянку в глухому лісі, причому палицею і каменем викопати, жити там без світла, митись в річці, ходити до вітру в найближчі кущі, харчуватись грибами, ягодами та пташиними яйцями. І то - деколи літаки пролітатимуть, або вежу мобільного оператора поставлять Добавлено через 1 минуту А те, що для нагріву потрібен спеціальний посуд вам ні про що не говорить? ;) Що сама поверхня плити при цьому не нагрівається? До того ж дистанційно індукційна плита нічого не нагріває, тільки посуд, що контактує. Якщо каструлю чи сковороду підняти, то плита вимикається (не повнстю, доречі, в мене принаймні, коли пекла налисники переконалась). Ви б спочатку вивчили питання, а потім жахались і решту лякали :D Так сама скляна панель теж трохи нагріється, відповідно тепла буде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 жовтня 2017 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2017 Кажуть що світовий уряд та NASA приховують від нас те що Земля насправді плоска. А всі фото Землі з космосу - підробки. Завжди потішають такі страхи людей що живуть в монолітних будинках з тонами арматури, фактично в металевій клітці, серед електромагнітного поля від роутерів, мобільних телефонів, телевізійних антен. В яких стоять меблі з тирсоплити, клеєної таким що краще навіть не знати. Які живуть у загазованих районах, а подекуди під самою промзоною чи залізницею з дизелями. Якщо хочеться жити в гармонії з природою - хіба викопати землянку в глухому лісі, причому палицею і каменем викопати, жити там без світла, митись в річці, ходити до вітру в найближчі кущі, харчуватись грибами, ягодами та пташиними яйцями. І то - деколи літаки пролітатимуть, або вежу мобільного оператора поставлять Від всього не втечеш,але обмежити щось таки в наших силах.І якщо можна уникнути,то варто це робити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз