БеLка Опубліковано: 20 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2013 Уважаемые форумчани, может, кто - то клал у себя плитку фирмы «Интеркерама» или мастера работали с ней отпишитесь о ее качестве. Заранее спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vadim V. Опубліковано: 20 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2013 Уважаемые форумчани, может, кто - то клал у себя плитку фирмы «Интеркерама» или мастера работали с ней отпишитесь о ее качестве. Заранее спасибо. Мне клали, и мне нравится ,на такие деньги очень хорошая, у кафельщика нареканий не было... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Натька Опубліковано: 20 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2013 у меня в ванной комнате плитка Интеркерама коллекция Оникс. Работник положил плитку легко и быстро. Очень нравится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 20 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2013 Из наших это лучшая. И по геометрии и по плоскости. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 20 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2013 Значит мы на правильном пути. А подскажете хорошего плиточника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз