Юльчик Опубліковано: 19 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2013 продам Машинкe Disney Pixar CARS 2 Movie новая в коробке. коробка не вскрыта, все целое. размер коробки примерно 20х15. машинка размер примерно 11 см. подарили подруге, но у них такая уже есть. цена дешевле магазина с ее слов в два раза (сама не видела цена 80 гривен, торга нет! возможна пересылка в другой город НП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Timur_y Опубліковано: 20 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2013 оригинал или подделка? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юльчик Опубліковано: 21 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2013 оригинал или подделка? )) оригинал 100% в оригинальной упаковке, вчера в антошке своей малой покупала велик, там есть вся серия этих машинок совсем по другой цене Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 24 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2013 Если Вы в Киеве - заберу. Или почтой. Мой - фанат этих машин))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юльчик Опубліковано: 25 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2013 Если Вы в Киеве - заберу. Или почтой. Мой - фанат этих машин))) напишите в личку свой телефон я вам перезвоню, я с Киева Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз