Propeller Опубліковано: 26 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2016 Дод писав: Хотелось бы уточнить, что это за блоки для кладки или для утепления стен? Планировал купить для утепления, были в Эпицентре. Но там больше пока нет их.Спасибо Я не уверен, что в ближайшее время буду по указанному мною ранее адресу. Зайдите на сайт Леруа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 27 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2016 поставлю своє питання ВТРЕТЄ представнику аероку. Можливо з третього разу отримаю відповідь/пораду/рекомендацію планую таку стіну - аерок Д300 375мм + цегла керамічна вузька 60х65х250 (так звана брусок чи снікерс) як Ви порадите вести кладку? вивчивши технічну документацію аероку, знайшов що кладку можна вести як з вент. зазором так і без Я хотів би робити без вент зазору, щоб стіна була монолітніша Чи допускаєте Ви таку кладку і чим вона краща/гірша за кладку з вент зазором Друге питання - якщо кладемо цеглу впритул до ГБ, то чи можна її зклеювати з ГБ? Чи краще притуляти цеглу до ГБ на суху? Якщо якісь варіанти недопустимі - пропишіть роз"яснення будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SashulkaB3 Опубліковано: 27 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2016 Представитель Аерок просите помощи в иследовании етого и своих конкурентов стоун, поскольку их блоки покрьіваются пятнами уже через год На сегодня я б просил компенсацию способную купить пожизненую страховку всей моей семье которая там будет жить. Я не хочу сказать что газоблок у меня стал хуже стеньі забитой из угольного шлака но то что он теряет в неком шаре своего тела свою прочность меня совсем не радует. Звонить Вашему шефу напрямую?;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neal Опубліковано: 27 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2016 так что там? АУ, аэрок? уже переделывать проект под керамоблок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 27 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2016 И че вы прикопались к этому аэроку, что других производителей нету или он обязан за всех отвечать?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 28 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2016 mastervovik писав: или он обязан за всех отвечать?:D Це точно! "Я бачив бачив якийсь газоблок якогось року якогось виробника, він має плями! Аерок, ви мусите розібратить! Шо за подход!" и прочая єресь, таке враження, що на кількох форумчан відразу найшло помутніння :D Добавлено через 7 минут neal писав: так что там? АУ, аэрок? уже переделывать проект под керамоблок? Для мене варіант газоблоку - це дуже доступний варіант отримати стіну, що не потребує утеплення. Якщо у вас варіант керамоблоку+100/150мм вати легко вписується в бюджет, то я б і не думав а так би і зробив. P.S/ Сам будував 375мм D300, якщо армувати все, як радить виробник, ніяких проблем і тріщин. Заштукатурити - і плями не катуватимуть серце :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 28 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2016 kastor666 писав: Це точно! "Я бачив бачив якийсь газоблок якогось року якогось виробника, він має плями! Аерок, ви мусите розібратить! Шо за подход!" и прочая єресь, таке враження, що на кількох форумчан відразу найшло помутніння :D Добавлено через 7 минут Для мене варіант газоблоку - це дуже доступний варіант отримати стіну, що не потребує утеплення. Якщо у вас варіант керамоблоку+100/150мм вати легко вписується в бюджет, то я б і не думав а так би і зробив. P.S/ Сам будував 375мм D300, якщо армувати все, як радить виробник, ніяких проблем і тріщин. Заштукатурити - і плями не катуватимуть серце :D підтримую загалом матеріал хороший раніше ми будували 200мм стіни і вже по 10 років стоять, а 375мм (хай навіть плотність менша буде) тим паче стоятиме 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qawsed12qawse Опубліковано: 28 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2016 kastor666, HumanKM, Ну, ну. Это Вы так до поры до времени говорите. Не дай вам самим столкнуться с последствиями. Неужели не понятна суть до сих пор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 28 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2016 qawsed12qawse писав: kastor666, HumanKM, Ну, ну. Это Вы так до поры до времени говорите. Не дай вам самим столкнуться с последствиями. Неужели не понятна суть до сих пор? про які наслідки Ви говорите? Ви думаєте він розсипеться і хата впаде? Подивіться скільки побудов 10-20 річної давності з самопального піноблока, який без зусилля спицею протикається наскрізь. І нічо - стоять будинки. Я розумі - що хочеться щоб все було олрайт, згоден з Вами що краще б він (ГБ) був ідеальний, але так в будівництві небуває і головне щоб гб не мав критичних проблем, які зможуть серйозно вплинути на будівлю. Мені також неприємна присутність подібних недоліків на гб, але я всеодно, якщо бог дасть з весни, будуватимуся з нього. Я вважаю що гб - ці співвідношення ціна/якість/тепловтрати/геометрія. Кращого матеріалу особисто для себе я небачу на сьогоднішній день. Хоча це питання релігії, тому повторюся, що це моє імхо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neal Опубліковано: 29 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2016 Цитата Якщо у вас варіант керамоблоку+100/150мм вати легко вписується в бюджет, то я б і не думав а так би і зробив. если бы вписывалось легко, я в эту тему даже не заходил бы... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gazoblok-aeroc Опубліковано: 30 вересня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Цитата Сегодня склад ГБ под Леруа Марлен на Броварском. Цитата Иду я в магазин. Вижу стопки ГБ. Смотрю стопки пятнистые. Вот и сфотографировал. Кто производитель и когда он нафасовал эти блоки я не знаю. Причина - читайте первое предложение моего поста. Отклонение продукции по цвету и изменение ее физико-механических характеристик не тождественные явления. Одно не означает автоматическое появление другого.В ГОСТе на газобетон и блоки из него нет никаких прямых требований по цвету ячеистого бетона. Ровно, как и нет в требований к цвету кирпича. Из-за различной минералогии глины цвет одного глиняного рядового кирпича может отличаться от другого. Конкретно по указанной партии блоков. Специально выехали в Леруа на Броварской проспект для осмотра продукции. Хоть это и не Аэрок. Блоки с желтоватым окрасом имеют такую же прочность, что и белые. Микротрещин нет. Состояние поверхности блоков по прочности одинаковое вне зависимости оттенка продукции. Давили пальцами, протыкали, царапали гвоздем и т.д. Добавлено через 10 минут Цитата Я ж сказал, что глубокий нефанат ГБ. Тут народ пишет про пятнистость ГБ. Вы пишите, что это проблема трех-годичной давности. 1. Вы это определили по статистике рекламаций тех лет ? Или как? 2. Если это было 3 года назад, а сейчас нет значит как-то вы решили проблему? Если ДА, то как? В чем была причина? Ведь судя по всему проблема решена.Да? Добрый день. Не передергивайте контекст - в посте указано около-трехгодичной, и основное - исследования проводим. Выводы сообщим, в том числе в ветке. Добавлено через 2 минуты Цитата Хотелось бы уточнить, что это за блоки для кладки или для утепления стен? Планировал купить для утепления, были в Эпицентре. Но там больше пока нет их.Спасибо Добрый день. Вы можете купить утеплитель AEROC Energy непосредственно на заводе. www.aeroc.ua/ua/magazin/filtr-po-tipu/teploizolyatsiya 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
We$t Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 gazoblok-aeroc писав: Давили пальцами, протыкали, царапали гвоздем и т.д. Ну для чого ви займаєтесь відписками, замість вивчити проблему і доповісти користувачам результати. В мене D400 400mm. При потребі сфотографую етикетку. Коробка накрита з вікнами третій рік. Є блоки, без жодної закономірності, зі зміненим кольором - бежевим, які легко протикаються на глибину до 3 см цвяхом. І чим темніше блок чи місце на блоці им легше руйнується. Що буде зними далі ??? Чи не станеться це з іншими??? Цікаві питання, правда? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 Ех навіть з третього разу не отримав рекомендацій по облицюванню цеглою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
We$t Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 We$t писав: Ну для чого ви займаєтесь відписками, замість вивчити проблему і доповісти користувачам результати. В мене D400 400mm. При потребі сфотографую етикетку. Коробка накрита з вікнами третій рік. Є блоки, без жодної закономірності, зі зміненим кольором - бежевим, які легко протикаються на глибину до 3 см цвяхом. І чим темніше блок чи місце на блоці им легше руйнується. Що буде зними далі ??? Чи не станеться це з іншими??? Цікаві питання, правда? ось сьогоднішні фото, можливо комусь не показник, але ця річ мене турбує. Трухлявий газоблок це щось нове. Що цікаво, розглядав фасад і блоків 2, 3 штуки на 2-4 квадрати стіни, припускаю так на заводі розбавляли некондицію у якісний піддон. Далі буде ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 интерессно есть ли у кого возможность измерять на прессе итоговую прочность "трухлявого" блока? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 HumanKM писав: Ех навіть з третього разу не отримав рекомендацій по облицюванню цеглою Ваш вопрос- философский! Он может быть адресован как производителю ГБ так и цеглы! На мой, лично персональный и не имеющий ни какого основания, взгляд... Гб и цегла без вент зазора -убийство стены! А далее - вам решать! п.с. В который раз пытаюсь донести, что производитель материала не должен давать рекомендации по применению! Он должен соблюдать заявленные параметры, а решение о применении должен принимать ПРИДУМЩИК конструкции и технологии! В совокупности с другими материалами и технологиями! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 30 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2016 tansss писав: Ваш вопрос- философский! Он может быть адресован как производителю ГБ так и цеглы! На мой, лично персональный и не имеющий ни какого основания, взгляд... Гб и цегла без вент зазора -убийство стены! А далее - вам решать! п.с. В который раз пытаюсь донести, что производитель материала не должен давать рекомендации по применению! Он должен соблюдать заявленные параметры, а решение о применении должен принимать ПРИДУМЩИК конструкции и технологии! В совокупности с другими материалами и технологиями! Аерок в тех документації прописує варіант з оздобоенням цеглою як з вент зазором, так і без нього. Тому і хочу почути їхню думку з цього приводу, як краще, чому, і тд і тп. Хотів би класти впритик цеглу брусок/снікерс/.. хто як називає, та що 60*65*250. Бо класти її з вент зазором мені не подобається в плані міцності. І що матиме кращу чи допустиму паропроникність, штукатурка+короїд+фарба, чи керамічна цегла, я незнаю. Тому і прошу коментарів на дану тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
амбусадор Опубліковано: 2 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2016 We$t писав: припускаю так на заводі розбавляли некондицію у якісний піддон Это настолько геморно в техническом плане, что можно утверждать, что такое невозможно. Скорее всего «пятнистость» не результат злого умысла, а следствие непредвиденных производственных коллизий. У меня единственная логически непротиворечивая версия подобного – непропар вкупе с региональными сырьевыми особенностями. Во всяком случае для российского рынка подобное в новинку, на сколько мне известно, и они сейчас с очень большим любопытством следят за развитием событий. Как, почему, от чего и какие последствия – это уже суть узко-узко-узкопрофессионального разговора. И в чем-то возможно и суть производственных секретов, которыми за здорово живешь делиться на форуме никто не станет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
We$t Опубліковано: 2 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2016 амбусадор писав: Это настолько геморно в техническом плане, что можно утверждать, что такое невозможно. Скорее всего «пятнистость» не результат злого умысла, а следствие непредвиденных производственных коллизий Я б не був такий кстегоричний. Та врешті мені однаково яка причина. Насправді мене дуже турбує що робити далі. Де гарантія що під трухлявим блоком не просяде армопряс з панелями і т.д. Матеріал несучої стіни який легко можна зішкребти це катастрофа. В правовій державі я б вже радився з юристами. Що робити в Україні важко сказати. Хоча очевидно буду подавати запит в Аерок. А там побачимо 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mlyki Опубліковано: 2 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2016 Вимагайте письмовоі відповіді від заводу з компенсацією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Duke Nukem Опубліковано: 2 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2016 gazoblok-aeroc писав: Доброго дня. 1. Добрый день, заказал на днях под производство AEROC D300 - 375 мм Посему вопрос, если блок будет произведён на днях, а в воскресенье собираемся его ложить допустимо ли это? 2. Какой слой клеевой смеси (АЕРОК) желателен для минимизации теплопотерь. Гребёнку лучше использовать 6 мм ? 3. На заводе по наличию не было его, сказали делают только по предоплате под заказ.. мы заказали и проплатили.. будет ли обещанная доставка в эту пятницу 7.10 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SashulkaB3 Опубліковано: 3 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2016 We$t перед подачею дайте почитати для себе, оскільки теж планую таке писати, щоб наверняка в майбутньому не доведи Боже можна було з когось запитати. Я особисто ще не завершую будівництво в найближчі 5-10 років, тому масса таких блоків для експерименту та і просто візуального спостереження всередині будівлі буде до Ваших послуг ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gazoblok-aeroc Опубліковано: 3 жовтня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2016 Цитата планую таку стіну - аерок Д300 375мм + цегла керамічна вузька 60х65х250 (так звана брусок чи снікерс) як Ви порадите вести кладку? вивчивши технічну документацію аероку, знайшов що кладку можна вести як з вент. зазором так і без Я хотів би робити без вент зазору, щоб стіна була монолітніша Чи допускаєте Ви таку кладку і чим вона краща/гірша за кладку з вент зазором Друге питання - якщо кладемо цеглу впритул до ГБ, то чи можна її зклеювати з ГБ? Чи краще притуляти цеглу до ГБ на суху? Добрий день. Питання швидше конструкторські. Основна рекомендація зазвичай – з вентзазором, щоб ГБ міг «дихати» Добавлено через 12 минут Цитата Ну для чого ви займаєтесь відписками, замість вивчити проблему і доповісти користувачам результати. В мене D400 400mm. При потребі сфотографую етикетку. Коробка накрита з вікнами третій рік. Є блоки, без жодної закономірності, зі зміненим кольором - бежевим, які легко протикаються на глибину до 3 см цвяхом. І чим темніше блок чи місце на блоці им легше руйнується. Що буде зними далі ??? Чи не станеться це з іншими??? Цікаві питання, правда? Добрий день. Проблема вивчається, про результат дослідження доповімо, у тому числі в гілці. Напишіть особистий телефон повідомленням, будь ласка. Технічні спеціалісти звяжуться, спланують виїзд до вас. Добавлено через 2 минуты Цитата припускаю так на заводі розбавляли некондицію у якісний піддон Технологічно це неможливо. Добавлено через 1 час 36 минут Цитата Добрый день, заказал на днях под производство AEROC D300 - 375 мм Посему вопрос, если блок будет произведён на днях, а в воскресенье собираемся его ложить допустимо ли это? 2. Какой слой клеевой смеси (АЕРОК) желателен для минимизации теплопотерь. Гребёнку лучше использовать 6 мм ? 3. На заводе по наличию не было его, сказали делают только по предоплате под заказ.. мы заказали и проплатили.. будет ли обещанная доставка в эту пятницу 7.10 ? Добрый день. 1. Из автоклава газобетонные блоки выходят с высоким содержанием влаги, и, после непродолжительного охлаждения устанавливаются на поддоны и упаковываются в термоусадочную пленку (для предотвращения дальнейшего увлажнения атмосферными осадками), поэтому до момента распаковки поддона и начала строительных работ влажность газобетона практически не меняется. Блоки готовы к применению сразу же после доставки на объект. При сухой погоде можно снять пленку и дать постоять 48 часов. 2. В кладке толщина шва в среднем должна составлять около 2 мм. 3. В план производства ваш заказ внесен, доставка планируется, если не случится каких-либо форс-мажорных ситуаций. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 3 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2016 gazoblok-aeroc писав: Добрий день. Питання швидше конструкторські. Основна рекомендація зазвичай – з вентзазором, щоб ГБ міг «дихати» Тут приводили результаты иностранных и советских исследований появления рыхлых участков на ГБ (участки кремового цвета). Причиной появления этих дефектных мест назвали карбонизацию. Наличие вентзазора между ГБ и кирпичной кладкой подразумевает связь незащищенного ГБ с атмосферой. То есть, со средой, насыщенной углекислым газом (одной из причин карбонизации). Стоит ли рисковать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SashulkaB3 Опубліковано: 3 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2016 Все що є паропроникне чи дихає кому як краще говорити то дихає в дві сторони, а тому карбонізації не уникнути, блок приречений тільки от чому така мега швидка ця карбонізація? Вапно якесь не таке? В любому випадку будемо чекати результату дослідів персоналу аероку. Тільки ой чує моє нутро шо результати будуть полюбасу угодні виробнику, треба в складі комісії якийсь незалежний непроплачений експерт, наприклад з асоціації ВААГ :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення