tatarinov Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 Привет всем. у меня есть геология соседнего участка вот картинки . судя по всему дела не супер а дом я планирую поставить тяжелый, из кирпича 380мм + утеплитель 150 мм. на 280 м2. кровля по проекту черепица. все перекрытия монолит. выскажите свое мнение - под какой тип фундамента стоит делать адаптацию проекта. в проекте заложена лента, стена по проекту 250 мм поротерм + утеплитель. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Koskos Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 ну вам же прямо там написали - плитный фундамент. Поротерм примерно в 2 раза легче аналогичной по толщине стены из кирпича. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tatarinov Опубліковано: 10 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 мелко заглубленная или на глубину промерзания, если второе то там после двух метров слабоватый грунт не будет ли неравномерной усадки под такой нагрузкой ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 tatarinov, Не парьтесь..... у Вас любой тип фундамента реализуется! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tatarinov Опубліковано: 10 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 tatarinov, Не парьтесь..... у Вас любой тип фундамента реализуется! выскажите свое мнение, на чем бы вы остановили выбор (цена/качество) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 (цена/качество) Немного не строительный показатель.....и очень сильно зависит от проектанта и исполнителя (кто на что учился) не только фундамента ни и дома в целом! Личные предпочтения - плита в различных вариациях! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tatarinov Опубліковано: 11 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Больше нет ни у кого предложений , мыслей ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Больше нет ни у кого предложений , мыслей ? а зачем? выше правильно подсказано - плитный фундамент Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tatarinov Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 Нужен инженер для адаптации фундамента под мой грунт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 13 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 Нужен инженер для адаптации фундамента под мой грунт. можете обратится ко мне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз