murava Опубліковано: 17 травня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2023 Практически все ранее озвученные предложения актуальны: труба, коллекторы теплого пола, комплектация. Появилась возможность доставать всяческую чистовую сантехнику, плитку и разные вещи: ванны, краны, смесители, душевые гарнитуры, керамическую плитку и проч. из ассортимента этой конторы laterem.ua/ua/ с хорошими скидками. Цены будут очень привлекательны. Но наверное я выделю это в отдельную тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 11 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 2023 Акция на трубу для теплого пола Рехау 17х2 в мелких бухтах по 120м. Цена - вогінь! 0.85 евро за метр Трубу не режут. Все покупки кратно бухте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 19 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 Цена на трубу для теплого пола Рехау 17х2 на сегодняшний день такова: в мелких бухтах по 120м и 240м Цена - вогінь! 0.85 евро за метр в крупных бухтах по 500м цена 1 евро Трубу не режут. Все покупки кратно бухте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 19 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 По-прежнему есть возможность по вменяемым ценам прикупить радиаторы Керми; полотенцесушители Керми; коллекторы для теплого пола Данфосс; Прочая сантехкомплектуха тоже может обсуждаться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 Раніше в темі згадували, що в упаковці є муфта. Я в чотирьох бухтах (120) ні одного не знайшов. Тож, подумайте відразу про це. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 19 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 3 минуты назад, AndryG сказал: Раніше в темі згадували, що в упаковці є муфта. Я в чотирьох бухтах (120) ні одного не знайшов. Тож, подумайте відразу про це. Граждане! Требуйте долива после отстоя! (с) Це все розгардіяж, корупція і шкурняки постачальника. Муфти можна ж притримати і потім ще раз продати Акція була з муфтами, мали би видати. Якщо критично, можна спробувати повимагати. На даний час з новими відвантаженнями муфт безоплатно не буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 19 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 вересня 2023 Я без претензій, написав, аби люди не розраховували на них. Не критично, все одно інструменту нема. Закину залишки в машину, покатаюсь по місту в пошуках дядька з муфтами і інструментом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 9 січня Автор Поділитись Опубліковано: 9 січня В доступности со скидками: труба теплого пола Рехау; Коллекторы для теплого пола Danfoss; стальные радиаторы Kermi; котлы и котельная фурнитура от Bosch\Buderus Кому что нужно, пишем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 11 січня Автор Поділитись Опубліковано: 11 січня Есть в доступе труба теплого пола Рехау 17х2 по 1€ за метр в бухтах по 500м. Навряд ли будет еще дешевле. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
whitelighter Опубліковано: 12 січня Поділитись Опубліковано: 12 січня Хочу поблагодарить Андрея за помощь в покупке трубы, все очень оперативно, взял бухту Рехау 17х2. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 24 січня Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня (змінено) Коллекторы для теплого пола Данфосс. Хорошая желтая латунь, качетсвенно и дорого-богато Цена в картинке розничная, сделаем не бесплатно, но отличные скидки Спойлер Змінено 24 січня користувачем murava Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 18 липня Поділитись Опубліковано: 18 липня 11.01.2024 в 11:15, murava сказав: Есть в доступе труба теплого пола Рехау 17х2 по 1€ за метр в бухтах по 500м. Навряд ли будет еще дешевле. Чи прогнозується ще труба в наявність? І може підкажете як відрізнити де підробка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 18 липня Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 1 час назад, Gons4eg сказал: Чи прогнозується ще труба в наявність? І може підкажете як відрізнити де підробка? Так, все є. Я не знаю як відрізняти, це складно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
enader Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня Вкотре дякую Андрію, придбав колектор теплої підлоги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз