Artyomovets Опубліковано: 5 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2013 Ищу услугу для погрузки-первозки-разгрузки бытовки по маршруту Сулимовка-Артемовка (Бориспольского района) размер бытовки около 2*4 метра Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 7 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2013 по прежнему ищу перевозчика Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 12 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2013 совсем никто помочь не может? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mtd company Опубліковано: 17 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2013 сколько платите за перевозку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 18 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2013 сколько платите за перевозку корректнее было бы указать сколько стоят ваши услуги я же не говорю в супермаркете, что сегодня хлеб я буду покупать по гривне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_kr Опубліковано: 22 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2013 корректнее было бы указать сколько стоят ваши услуги я же не говорю в супермаркете, что сегодня хлеб я буду покупать по гривне Саня проще наверное будет тебе поговорить с крановщиком (если таковой нужен), а тот уже сможет подсказать кто ему сможет помочь по поводу крановщика смотри по дороге где есть кран и смело подходи пообщаться с крановщиком или если заметишь машины которые возят пеноблок, иногда они бывают с манипуляторами или смотри машину с манипулятором которые есть в борисполе я пороюсь вдруг в записях сохранились контакты манипулятора 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 22 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2013 я пороюсь вдруг в записях сохранились контакты манипулятора поройся, плиз ибо надо бы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз