ZIZU Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 Это да. Для меня сезон уже закончился, а вон на след.весну поставлю на свой спиннинг, а то на донке тоже обрывал cезон для флюра только начинается ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 Интересно, я здесь одна рыбачка? :D В Сб-Вс были на местных озерах . Фото в альбомах. У меня ловился в основном карп, хотя там были и толстолоб, и линь. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 Интересно, я здесь одна рыбачка? :D В Сб-Вс были на местных озерах . Фото в альбомах. У меня ловился в основном карп, хотя там были и толстолоб, и линь. я уже боюсь свою приобщать к рыбалке )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 я уже боюсь свою приобщать к рыбалке )) Почему? Это так увлекательно. Меня отец приобщил. :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 Почему? Это так увлекательно. Меня отец приобщил. :D вот приезжаю с рыбалки, а кушать дома нечего ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 вот приезжаю с рыбалки, а кушать дома нечего ))) Я на рыбалке успела наготовить. Сюрпа из мяса косули на костре, шашлычки, рыбка жаренная, оладушки из кабачков, икра из баклажан. Все вроде сыты были. :D То Вы не пробовали жену брать. С ней веселее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 Я на рыбалке успела наготовить. Сюрпа из мяса косули на костре, шашлычки, рыбка жаренная, оладушки из кабачков, икра из баклажан. Все вроде сыты были. :D То Вы не пробовали жену брать. С ней веселее. ее в лодке укачивает )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 ее в лодке укачивает )) Я поняла? Найду сотню отмазок, лишь бы не брать . Значит я здесь одна рыбачка :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 20 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2018 Я поняла? Найду сотню отмазок, лишь бы не брать . Значит я здесь одна рыбачка :D не, если на Десне, то ее место в зрительном зале на раскривушке )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergeevna Опубліковано: 21 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2018 любим с мужем рыбалку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 26 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2018 Это да. Для меня сезон уже закончился, а вон на след.весну поставлю на свой спиннинг, а то на донке тоже обрывал Я на спінінг чистий шнур не використовую, тільки з поводком з флюрокарбону . На вдсх ракушка та каміння січень його. На Дністрі каміння. На Пруті шнур лякає головня. Саме більше напрягає вузол морквинку вязати. Хоча на скалах часті обривисті тому там використовую тройний вузол. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 26 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2018 Я на спінінг чистий шнур не використовую, тільки з поводком з флюрокарбону . На вдсх ракушка та каміння січень його. На Дністрі каміння. На Пруті шнур лякає головня. Саме більше напрягає вузол морквинку вязати. Хоча на скалах часті обривисті тому там використовую тройний вузол. чего там сложного ? отработал тактику, 2 мин и готово... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 26 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2018 чего там сложного ? отработал тактику, 2 мин и готово... Ви про морквинку? Вдома я можу її за 1 хвилину зав'язати. А от якщо йду на малька. Де треба по дну тягнути. І де шоклідер навіть довжиною в 2 метри не рятує від перетирання до каміння, та ракушок, мені простіше 6-7 раз перев'язати трійним хірургічним за 5 секунд.;) Я ловлю в місцях де окунь стоїть внизу скали. І ти тягнеш через неї. Полюбому шнур треться. Флюрик рятує звісно, але все одно попадається що шнур черкає по камнях. З човна ловити не варіант. Як правило вже дубарь. нормально не висушиш, та й на холоді його складати не дуже мені подобається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Letec Опубліковано: 27 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2018 Я на спінінг чистий шнур не використовую, тільки з поводком з флюрокарбону . На вдсх ракушка та каміння січень його. На Дністрі каміння. На Пруті шнур лякає головня. А який шнур в лібрах використовуєте та діаметр та довжину флюрокарбону при ловлі головня.Цікавить блешня та воб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 27 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2018 Ви про морквинку? Вдома я можу її за 1 хвилину зав'язати. А от якщо йду на малька. Де треба по дну тягнути. І де шоклідер навіть довжиною в 2 метри не рятує від перетирання до каміння, та ракушок, мені простіше 6-7 раз перев'язати трійним хірургічним за 5 секунд.;) Я ловлю в місцях де окунь стоїть внизу скали. І ти тягнеш через неї. Полюбому шнур треться. Флюрик рятує звісно, але все одно попадається що шнур черкає по камнях. З човна ловити не варіант. Як правило вже дубарь. нормально не висушиш, та й на холоді його складати не дуже мені подобається. ну да. я не на столько продвинут в головне, в Киеве этих мест практически нет. Я больше по судаку, 10-20 метров... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 А який шнур в лібрах використовуєте та діаметр та довжину флюрокарбону при ловлі головня.Цікавить блешня та воб? 8 лб. В мене один шнур який і на водосховищі на судака з окунем і на головня. Флюс 0.16 довжина 1-1.5 метри. Глибина на перекатах до 1 метра. А зачасту менше. Блешні мікроколивалки 2-3.5 грами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 есть одесситы тут?) еде к даме в одессу. беру спиннинг крокодил. интересует рыбалка в черте одессы. далеко ехать не хочу. кто, где на что и что ловит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 есть одесситы тут?) еде к даме в одессу. беру спиннинг крокодил. интересует рыбалка в черте одессы. далеко ехать не хочу. кто, где на что и что ловит? на креветку норм клюет. Морской окунь и много чего другого ;) Я в прошлом году ловил на Фонтанке. Но нужно очень рано выползать. И, желательно, на лодке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 на креветку норм клюет. Морской окунь и много чего другого ;) Я в прошлом году ловил на Фонтанке. Но нужно очень рано выползать. И, желательно, на лодке. лодки нет. криветки я так понял с десяток и рукаи наловлю. спасбо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 лодки нет. криветки я так понял с десяток и рукаи наловлю. спасбо Сачком В инете загуглите, там много способов ее ловли. Я ловил сачком, но особо много не получилось поймать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 Сачком В инете загуглите, там много способов ее ловли. Я ловил сачком, но особо много не получилось поймать может воблерок похожий на криветку? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 28 серпня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2018 может воблерок похожий на криветку? ХЗ, не пробовал Попробуйте, буду ждать от вас интересный рассказ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 1 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2018 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_1612 Опубліковано: 1 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2018 Щуки сьогодні не бачив, у рибаків під ехолот брала часок до 8-00 і то дрібна. За день видавив з десяток окунів, перепробував весь арсенал, брав на віброхвостик червоно жовтий 2 см, 2 гр груз, 0,16 поводок ліска і то з твічем і паузами, 20 м проводка 3-4 хв . Мабуть тиск, хоч і стабільний, але зависокий 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ZIZU Опубліковано: 2 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2018 Щуки сьогодні не бачив, у рибаків під ехолот брала часок до 8-00 і то дрібна. За день видавив з десяток окунів, перепробував весь арсенал, брав на віброхвостик червоно жовтий 2 см, 2 гр груз, 0,16 поводок ліска і то з твічем і паузами, 20 м проводка 3-4 хв . Мабуть тиск, хоч і стабільний, але зависокий на какой глубине ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз