Фрай Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 Оживлю старую темку. ) маю в господарстві різні лампи, практично перейшов на лед більше 10 років тому, але ця лампа… Її ні на який лед проміняю! У неї дуже тепле світло і приємно посидіти у дворі вечорами за кавою чи з келихом вина але ось виникла проблема як у ТС напруга не винна, перемикаю на стаб чи взагалі на ДБЖ різниці немає, запалило, посвітило трохи і гасне і так стабільно у продажу 100 ватної лампочки немає, є запасна, спробую замінити, хоча це й проблема на чотирьох метрах висоти. )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 По свечению на ДНАТ похожа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 Звичайна жарівка. Нащо там ртуть? Ртутні - то дугові газорозрядні. 27 хвилин тому, Enot123h сказав: По свечению на ДНАТ похожа Так, але воно теж дугове а тут спіралька. Думаю, просто на недокалі їде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 (змінено) ага, як у лампах єдісона, приємне світло f-ed.com.ua/ua/lampochki-edisona/ Змінено 15 серпня 2023 користувачем Enot123h Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2023 (змінено) Матка боска, зібрались всі такі фахівці і понесло під вечір, аж рятуйте! давайте зроблю маленький лікбез, бо тут кажуть, що звичайна жарувка, Едісона, добре хоч не Паркінсона, бо веде себе так.))) Лампи не знайшов, не користуються попитом натрієві, а вона здається, що саме така і є. знайшов 150вт, але продавчиня, дякую за знання предмету, сказала, що мій ліхтар її не запалить. Сьогодні розібрав і таки так вона права а я от міркую, що ж саме у обладнанні є причиною сама лампа чи оці пускачі та кондьори? Змінено 15 серпня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 (змінено) Е... Піжди! Цікаво стало Давай якісніші фото лампи і її маркування, будь ласка. Лампа чи баласт? - Перевір ємність конденсаторів. * * * Хоча ні... Конденсатор там суто як фільтр/ компенсатор реактивки. Друга банка ВВ пускач. Ну не налазить фото лампи з ниткою розжарювання на такий баласт! Не вірю! Змінено 16 серпня 2023 користувачем porterlv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 (змінено) 6 часов назад, porterlv сказал: Е... Піжди! … Хоча ні... Ну не налазить фото лампи з ниткою розжарювання на такий баласт! Не вірю! Браво! Будеш в Києві з мене пиво! Бо натрієві лампи вони циліндричні і виглядають інакше. (Розберу ліхтар, покажу) Бо я вже щойно замінив «лямпочку» тепер цю треба комусь віддати на пошуки причини і ремонт. П.С. А хто вгадає звідки та лямпочка? Цей світильник у мене вже років 20-30 у гаражах валявся. ) Змінено 16 серпня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 Ніколи таких натрієвих не бачив, але по світлу відразу вгадав. Як запалив 400 у гаражі так на все життя це світло запам'ятав. Натрієві так і вмирають, починають тухнути, а потім запалюються. 100% лампа вже використала свій ресурс. Придивився, через плафон її трохи видно, звичайний ДНАТ 100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 в мене 150 на росаду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2023 (змінено) Так, саме така лежить в одному місці, вірніше такої форми, але сказали, що не підійде пускова начинка. і хто сказав, що вона має стояти тільки вертикально? ) Змінено 16 серпня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 27 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2023 В 16.08.2023 в 14:51, Фрай сказал: Так, саме така лежить в одному місці, вірніше такої форми, але сказали, що не підійде пускова начинка. і хто сказав, що вона має стояти тільки вертикально? ) Днату все одно, у вуличних фонарях вона зазвичай горизонтально стоїть чи трохі під нахилом. УЗО зазвичай універсальне 70-400 Вт. А от лампи на 100 я не бачив, зазвичай 70 та 150. Я б спробував 150 вкрутити, повинна процювати. Як що буде тухнути - замінити дроссель на 150 Вт. 70 не ризикнув би горілка може зруйнуватися, а 150 можна спробувати, у найгіршому випадку просто буде тухнути чи спектр у червону сторону сповзе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 27 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2023 І який ви бачите в цьому сенс? Танці з бубном то не для мене, є в продажу, але знов все у Львові чи навколо. Поки що зараз світить інша, доречі, чомусь не так яскраво як та, але я ж все одно знайду і буду мати те, що потрібно. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз