murava Опубліковано: 10 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого Развлекаемся чистовыми установками всяких сантехник Прислали столешницу, надо установить мойки. Готовим, заносим, выставляем. Силиконим примыкания, во избежание всяческих неприятностей возвращаемся к долгому, нудному процессу обклейки скотчем. Неприятности могут очень даже возникнуть, если плитка имеет лаппатацию (не полированная), в структуру силикон залезет даже если поверхность мочить. Отмыть почти никак. Спойлер Поскольку раковины накладные, все немного упрощается, большинство манипуляций можно делать не внутри тумбочки, а снаружи Монтируем краны и донные клапаны. Задумано установить сифоны на 40, чтобы улучшить проходимость и избегать частой чистки сифонов от всяких волос и прочих обмылков, для чего необходимо иметь такие вот любопытные переходнички с резьбы на резьбу - они бывают пластиковые с завода, но ничего не мешает на худой конц использовать и латунные - преценденты бывали Поскольку как мы знаем, сантехническое Западло редко спит, одна гайка клапана, сделанная из высококачественной пластмассы заботливыми руками европейского производителя, да преумножит Аллах его годы, задорно лопается, стремительно уменьшая и без того скудный запас цензурных слов в лексиконе. Спойлер Поскольку ситуация сложная, но не так чтоб неожиданная, приходится иметь запас такого рода вещей в заветной коробке, которая уже не влазит в машину, но иногда здорово помагает жить... Находим не родной, но подходящий переходник из натуральной нержавейки, неважно что цвет античный - и докручиваем. Монтируем раковины в отверстия столешницы, присоединяем сиофны, силиконим примыкания путем порчи скотча, льем воду и смотрим где потекло. Спойлер К несчастью нигде не потекло, льем горячую воду, делаем пару-тройку залповых сливов - и в полной гармонии духа можно идти за оплатой. Спойлер 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого ммм... бежевий колір... наші люди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 10 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 8 минут назад, delic сказал: ммм... бежевий колір... наші люди Ну, чорна напевно якось непрактично, а біла - занадто просто 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Только что, murava сказал: приходится иметь запас такого рода вещей в заветной коробке, которая уже не влазит в машину, но иногда здорово помагает жить... Значит, пора машину менять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого геть як у мене, повна дурня! Нікому не раджу такий метод інсталяції, «чергові» серветки не встигаю міняти, за кожним разом маєш витирати все навколо включно з дзеркалом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого Шо за дурацкая мода умывальники в ряд ставить.... Ну помню такую хрень в пионерлагере, но тогда похер было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого А потрібно один над другим у висоту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 10 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 10 лютого 34 минуты назад, DimaF сказал: Шо за дурацкая мода умывальники в ряд ставить.... Ну помню такую хрень в пионерлагере, но тогда похер было. Ну, наприклад, кілька дітей. Той самий маленький піонер-лагерь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 1 хвилину тому, murava сказав: Ну, наприклад, кілька дітей. Той самий маленький піонер-лагерь Або один санвузол і вранці всі поспішають на роботу/в школу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 41 минуту назад, Фрай сказал: А потрібно один над другим у висоту? Та ставьте хоть в глубину, вместе с унитазами.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 1 час назад, DimaF сказал: Та ставьте хоть в глубину, вместе с унитазами.. Ми ще в квартирі з дружиною мріяли про дві мийкі в санвузлі, коли ще планували яким буде наш будинок, бо задовбало стояти зранку в черзі щоб умитися. Чи я наприклад бріюся, а дружині конче потрібно саме в цю мить руки помити. Це одне з найкращіх та найзручніших наших рішень по ергономіці будинку, незважаючи на те що дитина в нас лишень одна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого (змінено) 3 минуты назад, Vikctor сказал: Ми ще в квартирі з дружиною мріяли про дві мийкі в санвузлі, 2 санузла решают проблему.... Я лично не хочу стоять рядом со своей жыной в санузле. Змінено 10 лютого користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого (змінено) 5 минут назад, DimaF сказал: 2 санузла решают проблему.... Я лично не хочу стоять рядом со своей жыной в санузле. Всім сподіваюсь зрозуміло, що я описую виключно власний досвід і не претендую на його поширення на звички інших. Це ж треба мати подвійний набір всіх засобів особистой гігієни в кожному з санвузлів. Окрім того в нас заведено приймати душ в маленькому санвузлі, де є душова кабина, а умиватись відповідно в великому санвузлі, де окрім двох мийок вряд встановлена велика ж ванна, яка здебільшого простоює. Якщо скажемо дитина приймає душ, то ми вже не в змозі умиватись. Нам не зручно. П.С.: я теж не хочу стояти поруч з вашою дружиною в санвузлі) Змінено 10 лютого користувачем Vikctor 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого (змінено) Людина показала свою роботу, яка має бути реакція? Сподобалось? Скажи добре слово. Дуже погано (на твій погляд) зроблено? Скажи що саме, чому саме, запропонуй кращий варіант. І тд Але ж ні 2 години тому, DimaF сказав: Шо за дурацкая мода умывальники в ряд ставить.... Чи 2 години тому, DimaF сказав: Та ставьте хоть в глубину, вместе с унитазами.. Вам то що? Хоч взагалі рукомийник поставте, кому яка різниця? 2 години тому, DimaF сказав: Ну помню такую хрень в пионерлагере, но тогда похер было. А тут не «похєр»? У мене два санвузли, але буває так, що ліньки бігти на другий поверх, а дружина з феном біля умивальника та й приладдя для гоління на першому. Це дуже зручно і практично. А саме виконання також добротно зроблено, акуратно і без гАлімої гофри на сифонах! Змінено 10 лютого користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого (змінено) 14 минут назад, Фрай сказал: Людина показала свою роботу, яка має бути реакція? Сподобалось? Скажи добре слово. Где вы увидели претензии к мураве?? 18 минут назад, Vikctor сказал: Всім сподіваюсь зрозуміло, що я описую виключно власний досвід і не претендую на його поширення на звички інших. Це ж треба мати подвійний набір всіх засобів особистой гігієни в кожному з санвузлів. Окрім того в нас заведено приймати душ в маленькому санвузлі, де є душова кабина, а умиватись відповідно в великому санвузлі, де окрім двох мийок вряд встановлена велика ж ванна, яка здебільшого простоює. Якщо скажемо дитина приймає душ, то ми вже не в змозі умиватись. Нам не зручно. Я сумел избежать таких неудобств) Да и по правде говоря, у нас в семье настолько разные биологические часы, что заторов не бывает по утрам)) Змінено 10 лютого користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого 4 часа назад, Сергей 31 сказал: Значит, пора машину менять. Таки да, пришлось. Бо все не влазит) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз