a.star Опубліковано: 29 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2013 Есть метров 15 живучки (шириной в 1-2 куста), оснью отдам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nubira Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Я возьму немного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
a.star Опубліковано: 30 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Я возьму немного спасибо разростается она Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tori Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 ее можно в любое время пересаживать, даже в жару. На то она и живучка ;) А вообще классное растение, мне нравится, быстро разрастается, не дает шансов сорнякам. Как почвопокровное - самое оно! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Вот если в саду ничего садить не хочу, можно этой жывучкой засадить? И как её потом вывести? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tori Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Вот если в саду ничего садить не хочу, можно этой жывучкой засадить? И как её потом вывести? она не имеет глубоких корней, выводится довольно легко. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
a.star Опубліковано: 30 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 ее можно в любое время пересаживать, даже в жару. можно и сейчас. я недавно посадила - ни те ни се, но живая +еще отдам 5 кустов шелковой травы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olga_Flower Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 А если забирать, то откуда? реально ли где-то в Киеве пересечься? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olga_Flower Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Взамен могу вот такими флоксами поделиться, если надо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olga_Flower Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 И еще могу выделить корневище дицентры великолепной (разбитое сердце), вот такой 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kasandra Опубліковано: 31 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 Можно и мне живучки немного? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
a.star Опубліковано: 31 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 Можно и мне живучки немного? конечно, даже можно много сейчас в ЛС маякну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 31 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 И я для сестры взял бы)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрея Опубліковано: 31 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 Я бы тоже взяла все, что можно....Пока участок пустой хочется начать его приводить в порядок))) А живучка - самое то! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
a.star Опубліковано: 31 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 Zeland, Фрея, к сентябрю звоните Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AsMa Опубліковано: 31 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 Если что-то останется, и я взяла бы! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Балбес-строитель Опубліковано: 31 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 Взял бы себе живучки. Пусть растет вместо сорняков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ленуся К Опубліковано: 31 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 Если еще останется живучка - тоже с удовольствием возьму. Могу обменять на флоксы сиреневые и луковицы тюльпанов. Если что, я в Киеве, могли бы договориться о встрече. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 31 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 Красивая живучка, я бы тоже не отказалась ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
a.star Опубліковано: 1 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2013 AsMa, Вам травы или живучки? Балбес-строитель, Ленуся К, Рыжая Рыжая, пишу Вам в ЛС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 1 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2013 И мне пишите Хочу живучку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AsMa Опубліковано: 1 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2013 Живучки... и травы... У нас еще мало что красивое растет на участке. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
a.star Опубліковано: 24 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 серпня 2013 Погода такая, что живучку и шелк.травку вполне могу уже отдать. Раздача: суббота 31.08 или 07.09 (предварительно созвонившись) с 8 до 20. п.с. если по субботам на эти числа у Вас никак, то на другое время тоже можно договориться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naboka Опубліковано: 25 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2013 Погода такая, что живучку и шелк.травку вполне могу уже отдать. Раздача: суббота 31.08 или 07.09 (предварительно созвонившись) с 8 до 20. п.с. если по субботам на эти числа у Вас никак, то на другое время тоже можно договориться Разрешите стать в очередь если еще что осталось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мирослава Опубліковано: 2 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2013 Подскажите- еще можно взять у вас живучки и травы , или я уже опоздала ? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз