harassmenko Опубліковано: 25 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2013 сколько стоит гальваническое покрытие медью стального прута Количество: 200 шт диаметр 6 мм длина 1 м толщина покрытия: не менее 3 мкм Я рассчитываю на цену 100-150 грн /кв. метр покрытия. Реально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
welder2012 Опубліковано: 4 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2013 сколько стоит гальваническое покрытие медью стального прута Количество: 200 шт диаметр 6 мм длина 1 м толщина покрытия: не менее 3 мкм Я рассчитываю на цену 100-150 грн /кв. метр покрытия. Реально? медью ? ... необычный выбор, обычно меднение применяют как основу для прочного покрытия , как основное - крайне редко если как украшение - может патина ? ... у Вас в Чернигове - может и дешевле, но - многое зависит от состояния прута ... зачистить до гладкого металла - может быть ... дороговато Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
harassmenko Опубліковано: 5 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2013 да, хочу патинировать серной печенью поверх. В Чернигове как раз никто таких услуг и не предоставляет - неохота возиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз