Leon Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Lana CK, ти помітила, що Дніпровські на тебе неадекватно реагують? Виключення - Sopa. Скільки зараз коштує абонемент на місяць в зал? Минулого тижня грав в волейбол.. вітер, дощ, холодно.. і здається плече потягнув, треба тепер "закачати" його Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 че это неадекватно, адекватно! и БудВест в Киеве Скільки зараз коштує абонемент на місяць в зал? смотря куда)) от 250 грн. (говорят)) и до беспредельно)) помашите руками, всякие махи, поотжимайтесь в конце концов) и нафик Вам тот зал :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Скільки зараз коштує абонемент на місяць в зал? А я только что из зала - ляпота, энергии - море Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 к плите! :D:D:rolleyes: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 смотря куда)) от 250 грн. (говорят)) и до беспредельно)) - дааа, Lana CK ну и молодец . Сразу конкретный вопрос в лоб - "смотря куда?" . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 к плите! :D:D:rolleyes: Счазззз. :D А работать кто будет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 помашите руками Не можу.. Праву руку з плеча вириває. Віджимання можна попробувати, але думав більш агресивно закачати - колись таке допомогало.. А я только что из зала - ляпота, энергии - море Мої вітання! Де знаходиться зал і скільки коштує? ПС. енергії і в мене вистачає, але тепер відсутня можливість її тратити :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 гыгы я исключительно про зал) Можно сходить и в Леонардо)) там разовый абонимент всего 700 грн.)) зато место какое :D хоть куда ой, я не ответила прямо, простите, Леон) у меня зал 400 грн. :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Мої вітання! Де знаходиться зал і скільки коштує? ПС. енергії і в мене вистачає, але тепер відсутня можливість її тратити :D Зал на Оболони, 220 грн в месяц (при покупке абонемента на полгода). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Lana CK, irishka: дякую за відповіді! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Зал на Оболони, 220 грн в месяц (при покупке абонемента на полгода). Как заведение называется? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Как заведение называется? За такие деньги - "качалка в подвале школы" наверное :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 offtop: Праву руку з плеча вириває. Віджимання можна попробувати, але думав більш агресивно закачати - колись таке допомогало.. Leon, осторожней с этой хренью, здесь тема "клин клином вышыбают" может плохо закончится. Вся проблемка в "когда-то мог". Из личного - таким вот образом я надорвал связку и разорвал подлопаточный хрящ. Итог: блокада, полгода реабилитации и уже седьмой год воспоминаний, как я мог. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 offtop: Firetuf, у меня уже такая беда была года четыре назад. Ходил по докторам, назначили мази, прогревания, всякие электрофорезы - хрен помогло. Пошел в зал, легкие веса, постепенное увеличение нагрузок - попустило. Но то было с левым плечом. Сейчас правое.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 За такие деньги - "качалка в подвале школы" наверное :D fitcurves.org/ Ну, качалкой в подвале не назовешь. Меня устраивает расположение - прямо под домом, и с 8 утра работает - для меня просто идеально по времени. А понты колотить и меряться тем, у кого спортзал круче - П.с. Муж когда-то ходил именно в "качалку в подвале школы" - результат шикарный. Не важен зал - главное было бы желание 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Не важен зал - главное было бы желание Я згоден. То був жарт(схоже невдалий) про підвал.. Просто ціна дуже класна. Я біля роботи пройшов по залах(їх аж два) 550 грн/міс і 650 грн/міс. Ваші 220 грн/міс - це як безкоштовно ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 а потому вдруг спрашивает, не хочу ли я попрыгать на водном самокате говорит, что никто про такое не знает и им нужно снять рекламный ролик) и не хочу ли я прийти, там только молодёжь будет ...ну я и отказала, подумав, при чем я к молодежи? :lol: водный самокат это типа кровать водная, а молодежь наверное режиссер и оператор... хороший бы ролик сняли... жаль что не пошла... немцы б обзавидовались :lol: Отжеж, збоченці... :D Молода людина з чистими думками запропонувала спробувати цікавинку, а його тут невідомо в чому підозрюють.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 пока только за бухло ... А если не объект не пьет?! Тогда как вариант можно "дашь на дашь" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 Отжеж, збоченці... :D Молода людина з чистими думками запропонувала спробувати цікавинку, а його тут невідомо в чому підозрюють.. Тю, так Ланка тоже ж "київська збоченка"? Или "розбещенка"? Забыла:D Ланка, захочешь покататься - дам телефончик - молодой и уже свободный, да и по возрасту -гуд )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 молодой и уже свободный бывают же счастливые люди :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 А если не объект не пьет?! ну если и НЕ объект, и не пьёт - тогда с ним можно только дружить :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 тогда с ним можно только дружить - мой кум сказал бы - да, да, да. давайте только дружить... пысями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 тогда с ним можно только дружить дружеский секс...красота... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 с непьющим не объектом? да... мужчины часто о таком мечтают) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Celentano Опубліковано: 30 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2013 ну если и НЕ объект, и не пьёт - тогда с ним можно только дружить :D Секс по пьяне - искусство Секс на трезвую - обязанность Добавлено через 22 минуты ...продлевать будите? (ссылка на изображение устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз