mezinat Опубліковано: 25 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2022 23 часа назад, KeySims сказал: Все двери изготавливаются под заказчика. У вас довольно высокий проем, поэтому нужно будет ставить окно верхнего света. Открытие во внутрь. Какой цвет двери? Нужно ли окно в самом полотне? Открытие во внутрь из-пилястр или такое открытие это конструктив ваших дверей? Понимаю что вверху или заглушка или верхний свет. Цвет двери белый. В полотне небольшое окошко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 25 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2022 58 минут назад, mezinat сказал: Открытие во внутрь из-пилястр или такое открытие это конструктив ваших дверей? Понимаю что вверху или заглушка или верхний свет. Цвет двери белый. В полотне небольшое окошко. Да, выступ немного мешает. Предложение сбросил в личку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ontoshko Опубліковано: 9 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2022 В 24.01.2022 в 15:32, KeySims сказал: Все двери изготавливаются под заказчика. У вас довольно высокий проем, поэтому нужно будет ставить окно верхнего света. Открытие во внутрь. Какой цвет двери? Нужно ли окно в самом полотне? виглядатиме м'яко кажучи потворно. Двері з алюмінія зроблять в будь-якому розмірі без необхідності в вікнах над ними. Двері 2м - при можливості зробити 2,4 - таке-собі рішення з точки зору естетики і відчуття простору при вході в будинок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 11 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2022 В 09.02.2022 в 22:30, ontoshko сказал: виглядатиме м'яко кажучи потворно. Двері з алюмінія зроблять в будь-якому розмірі без необхідності в вікнах над ними. Двері 2м - при можливості зробити 2,4 - таке-собі рішення з точки зору естетики і відчуття простору при вході в будинок Дело вкуса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ontoshko Опубліковано: 12 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2022 свіжий відгук на якість дверей Страж Straj PROOF 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 14 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2022 Интересный вариант https://www.youtube.com/watch?v=mKPikHjubPY Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ontoshko Опубліковано: 15 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2022 В 14.02.2022 в 17:18, laritus сказал: Интересный вариант https://www.youtube.com/watch?v=mKPikHjubPY Винайшли пінопласт класу RC2?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 15 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2022 2 часа назад, ontoshko сказал: Винайшли пінопласт класу RC2?) К чему эти глупые вопросы?!? У вас окна я так понимаю взломостойкости тоже класса RC2? Или крыша дома из монолита (ничего не мешает в одноэтажных строениях проникать через крышу которая у большинства каркасного типа с самыми дешевыми окнами которые взламываются если не отверткой то фомкой)? Современный дома это либо газоблок либо каркасник (сип панели туда же) имея аккумуляторный инструмент (газоблок вообще ручной пилой режится), а также желание можно организовать проем в течении 30 минут. Это может быть как 2-я дверь на отопительный сезон (первая ветрозащита, а вторая теплая которая демонтируетя раз в год) или в комбинации с роллетами (которые не нужно демонтировать в конце отопительного сезона и который в связке с этим типом двери будут стоить дешевле предлагаемых в этой теме вариантов). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ontoshko Опубліковано: 15 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2022 (змінено) 1 час назад, laritus сказал: К чему эти глупые вопросы?!? У вас окна я так понимаю взломостойкости тоже класса RC2? так, RC2. Варіант дверей із пап'є маше - не для мене. Сумніваюсь що хтось на повному серйозі з форумчан поставить собі такі ж. Змінено 15 лютого 2022 користувачем ontoshko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 15 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2022 2 часа назад, ontoshko сказал: Варіант дверей із пап'є маше - не для мене. Сумніваюсь що хтось на повному серйозі з форумчан поставить собі такі ж. т.е. мне надо растроиться, что я вам лично не угодил и больше никогда ссылок не выкладывать?!? или к чему вы это опять написали? Может вы будете удивлены или даже шокированы, но как-бы большую часть того, что я пишу это точно не для вас (я понимаю, что в это трудно поверить учитывая вашу значимость для всего человечества, но я вас не обманываю) . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SV. Опубліковано: 21 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2022 Доброго дня друзі Можливо когось з форумчан, з великим дверним отвіром, зацікавить спеціальна пропозиція стосовно теплої дерев'яної фрамуги: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Антон Черничко Опубліковано: 7 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2022 История о том, как я купил Страж, потом вернул Страж, потому что нашел Фенестру/Kaski. Вовремя Я долго искал и изучал вопрос входных дверей. Нужна была дверь из холодного тамбура в квартиру. Задачи двери: тепло и шумоизоляция, внешний вид. Хотел поставить если не самые лучшие, то максимально хорошие в бюджете 35 000 грн. Хотел украинские, чтобы поддержать экономику. Читал отзывы, смотрел видео, ездил по магазинам. Несмотря на несколько крайне негативных отзывов (с аргументами) остановился все-таки на Страж Пруф за 23 000. Просто потому что у всех были негативные отзывы. У всех, кроме разве что Фенестры и Хермана. Херман — другая лига, я в нее не прошел по цене. И вот я полностью оплатил дверь и уже ждал установщика, как нагрянул на очередной негативный отзыв о Стражах. Я понял, что это уже слишком и не смогу себе простить, если такой косяк случится и со мной. Учиться все-таки надо на чужих ошибках. Я понял, что укр двери от Страж проверку пока не прошли. Но я очень хочу, чтобы наши производители были лучшими.. И потом я начал изучать Фенестру и понял, что я вовремя туда пришел. Я вернул дверь Стражу (а они, к их чести, вернули деньги через неделю без лишних вопросов) и купил двери UO1 от Фенестры: eurogrupsa.com.ua/product/uo1/. Покупкой я был очень доволен уже на этапе выбора. Двери мне очень понравились. Понравились замок Abloy и фурнитура. Общение с интеллигентным, участливым, внимательным Владимиром не сравнить с продавцами Стража.. Отдельное спасибо установщикам Владимиру и Сергею. Рекомендую компанию Еврогрупса и двери Kaski. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 6 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2023 Я так розумію, що плівка на будь яких вуличних вхідних дверях рано чи пізно потріскається тому найкращий варіант це фарбований метал. Зараз в пасивному пошуку/виборі. Чи можливо на вхідних дверях встановити свої замки, а не ті, що пропонує продавець? Зараз висота проєму 215см але з урахуванням утеплення підлоги 10см + стяжка 7 см буду мати чисту висоту 198см х 91см. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 6 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 березня 2023 34 минуты назад, Gons4eg сказал: Я так розумію, що плівка на будь яких вуличних вхідних дверях рано чи пізно потріскається тому найкращий варіант це фарбований метал. Зараз в пасивному пошуку/виборі. Чи можливо на вхідних дверях встановити свої замки, а не ті, що пропонує продавець? Зараз висота проєму 215см але з урахуванням утеплення підлоги 10см + стяжка 7 см буду мати чисту висоту 198см х 91см. Подивіться двері Hoermann, є хороші акції пропозиції. Серцевину замку 35х35 можна поставити свою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 7 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2023 18 годин тому, KeySims сказав: Подивіться двері Hoermann, є хороші акції пропозиції. Серцевину замку 35х35 можна поставити свою. Чомусь всі ціни на їх продукцію засекречені. Або я погано дивився. Ціна теж має значення оскільки треба 5 вхідних дверей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 7 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2023 12 минут назад, Gons4eg сказал: Чомусь всі ціни на їх продукцію засекречені. Або я погано дивився. Ціна теж має значення оскільки треба 5 вхідних дверей. На офіційному сайті все є. Давайте я вам прорахую. Який колір потрібен? Чи потрібне скло у дверях? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 7 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2023 Щось такого плану Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 7 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2023 59 минут назад, Gons4eg сказал: Щось такого плану Написав у личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-ДОК- Опубліковано: 7 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 березня 2023 (змінено) Такой дизайн двери с терморазрывом подойдет? Цены самые конкурентные на рынке уличных дверей (на сайте указаны розничные, скидки обсуждаются индивидуально) Змінено 7 березня 2023 користувачем -ДОК- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 11 годин тому, -ДОК- сказав: Такой дизайн двери с терморазрывом подойдет? Цены самые конкурентные на рынке уличных дверей (на сайте указаны розничные, скидки обсуждаются индивидуально) Вони фарбровані з вулиці чи просто МДФ накладка в плівці? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-ДОК- Опубліковано: 8 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 березня 2023 Вони фарбровані з вулиці, а всередині МДФ накладка в плівці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 10 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2023 Які вимоги до дверей? Є кровелька ? По Hoermann потрібно розширяти проеми. Така змога є? Та і не тільки під Hoermann. Під стандартні двері щоб не переплачувати потрібно 2060-900 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KeySims Опубліковано: 10 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2023 (змінено) 1 час назад, ВиталийНиколаевич сказал: Які вимоги до дверей? Є кровелька ? По Hoermann потрібно розширяти проеми. Така змога є? Та і не тільки під Hoermann. Під стандартні двері щоб не переплачувати потрібно 2060-900 Усі вхідні двері Hoermann, в проміжку розмерів 850х1910 до 1250х2250 без зміни вартості. Виготовляються под Ваш отвір. В акції є декілька моделей Thermo65 та ThermoSafe. Ще є декілька акційних моделей Thermo65 та IsoPro65, в розмірах 1000х2100, 1100х2100, 1100х2200, з додаковою знижкою. Тобто 900х2060 не є стандартним для дверей Hoermann. Змінено 10 березня 2023 користувачем KeySims Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vasul Metro Опубліковано: 10 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2023 11 годин тому, KeySims сказав: Усі вхідні двері Hoermann, в проміжку розмерів 850х1910 до 1250х2250 без зміни вартості. Виготовляються под Ваш отвір. В акції є декілька моделей Thermo65 та ThermoSafe. Ще є декілька акційних моделей Thermo65 та IsoPro65, в розмірах 1000х2100, 1100х2100, 1100х2200, з додаковою знижкою. Тобто 900х2060 не є стандартним для дверей Hoermann. Киньте якийсь каталог! Або де можна подивитись! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gons4eg Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 10.03.2023 в 10:17, ВиталийНиколаевич сказав: Які вимоги до дверей? Є кровелька ? По Hoermann потрібно розширяти проеми. Така змога є? Та і не тільки під Hoermann. Під стандартні двері щоб не переплачувати потрібно 2060-900 Приблизно 205х91 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз