iks Опубліковано: 21 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2021 Так называемая "L-ка" А какие менно последствия? если сделано как на последнем фото ППС. + косынки из сетки. На откосах эппс-35 + косынки сверху косынок. Первый слой ППС откосы со стороны окон штукатурен с нахлестами вертикального откоса на горизонтальный. В общем везде нахлесты и косыки. На тепловизоре отлично смотрится. Ничего не тянет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 21 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2021 А какие менно последствия? Трещины 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gudvin Опубліковано: 22 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2021 ВикБуд 959гр Пенопласт "неожиданно" подорожал на 30% за 2 месяца ВикБуд 959-> 1239 Термопласт 930->1240 Валькирия 1060->1300 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 22 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2021 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
STONEAGE Опубліковано: 22 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2021 Можно спросить? А зачем Вы эту хрень сюда выложили? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 22 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2021 Под листами есть зазор и по этому влага не выходит из утеплителя! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iks Опубліковано: 27 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2021 Под листами есть зазор и по этому влага не выходит из утеплителя! Ну не по этому. А из за самого эппс паронепронцаемного? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dnepryanin Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 Здравствуйте.Планируеться утепление дома из газобетона ватой.цоколь из бетона от отростки 15см,дальше газобетон.Вопрос такой ,можно ли Эппс подняться на газобетон 20см ,что бы цоколь получился хотя бы 30-35см,а дальше продолжить ватой?Не критично будет что Эппс на газобетона эти 20см Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 Вообще не критично 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 Здравствуйте.Планируеться утепление дома из газобетона ватой.цоколь из бетона от отростки 15см,дальше газобетон.Вопрос такой ,можно ли Эппс подняться на газобетон 20см ,что бы цоколь получился хотя бы 30-35см,а дальше продолжить ватой?Не критично будет что Эппс на газобетона эти 20см я бы не останавливался на 20 см и утеплил бы весь дом именно эппс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 я бы не останавливался на 20 см и утеплил бы весь дом именно эппс. Нельзя Утеплять Эппс от слова вообще! Ни Гб , не кирпич 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_UA Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 Цоколь можно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 Цоколь можно Цоколь можно, я имел ввиду отапливаемые жилые помещения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 Нельзя Утеплять Эппс от слова вообще! Ни Гб , не кирпиччойта вдруг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 28 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2021 Не критично будет что Эппс на газобетона эти 20см Ничего плохого от этого не будет, абсолютно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dnepryanin Опубліковано: 1 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2021 Здравствуйте.Подскажите качественную паропроницаемую грунтовку по газобетону,для дальнейшего утепления фасада.Подойдет ли такаяSILTEK Е-200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PROFITEC Опубліковано: 1 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2021 Здравствуйте.Подскажите качественную паропроницаемую грунтовку по газобетону,для дальнейшего утепления фасада.Подойдет ли такаяSILTEK Е-200 Подойдёт. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dnepryanin Опубліковано: 1 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2021 Подойдёт. Может ещё какую нибудь посоветуете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Может ещё какую нибудь посоветуете? Смешивать нельзя. Берите, что дают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dnepryanin Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Смешивать нельзя. Берите, что дают. Я понял. Я имел может просто другого производителя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 2 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 березня 2021 Я понял. Я имел может просто другого производителя. А этот чем плох? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
budbud Опубліковано: 28 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2021 Можливо, хтось дасть фахову пораду... Розпочинаю наступного тижня утеплювати цегляний фасад будинку силами найманої бригади. Будемо утеплювати пінопластом (150 мм. товщини). По фасаду йдуть кабелі для зовнішнього освітлення гаражу і зони вхідних дверей (тобто, для вуличних ламп, які розміщуватимуться на фасаді). Чи потрібно ці кабелі "одягати" у металеву гофру, або якось їх ізолювати перед приклеюванням пінопласту? Буду вдячний за пораду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 28 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2021 По фасаду йдуть кабелі для зовнішнього освітлення гаражу і зони вхідних дверей (тобто, для вуличних ламп, які розміщуватимуться на фасаді). Чи потрібно ці кабелі "одягати" у металеву гофру, або якось їх ізолювати перед приклеюванням пінопласту? Буду вдячний за пораду А якщо заштробити кабелі в цегляну кладку і заштукатурити? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
STONEAGE Опубліковано: 28 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2021 Можливо, хтось дасть фахову пораду... Розпочинаю наступного тижня утеплювати цегляний фасад будинку силами найманої бригади. Будемо утеплювати пінопластом (150 мм. товщини). По фасаду йдуть кабелі для зовнішнього освітлення гаражу і зони вхідних дверей (тобто, для вуличних ламп, які розміщуватимуться на фасаді). Чи потрібно ці кабелі "одягати" у металеву гофру, або якось їх ізолювати перед приклеюванням пінопласту? Буду вдячний за пораду Кроме противопожарки, я бы и спросил себя: "А из чего они - какой марки? Это точно кабэли или таки шнур?" Наружка обычно из ШВВП делается(он довольно краткосрочен) и гофра потребуется для их замены, что бы потом протянуть. Т.е. гофру и сквозь стену проводить, если они не в гильзе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
el_bregg Опубліковано: 26 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2021 Можно ли проводить работы по утеплению пенопластом в такую жару как сейчас? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз