Vity Опубліковано: 12 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2013 кто где трубу покупает для радиаторного отопления ? рекомендуйте пож. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгения013 Опубліковано: 12 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2013 Это обычные трубы ДУ, можете покупать у меня в связи с тем что мы металлобаза, и цены у нас на трубы очень приемлемые Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vity Опубліковано: 12 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2013 Это обычные трубы ДУ, можете покупать у меня в связи с тем что мы металлобаза, и цены у нас на трубы очень приемлемые спасибо) имелась ввиду металопластикова труба ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгения013 Опубліковано: 12 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2013 Тогда к сожалению не чем не могу вам помочь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fitingi Опубліковано: 16 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2013 какой диаметр трубы и производитель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vity Опубліковано: 18 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2013 куплено. закройте пожалуйста Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення