Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

покупка квартиры

BACS

Рекомендовані повідомлення

Заинтересовался покупкой квартиры в Святошинском районе г. Киева Нашел вот такой новострой - на ул. Отдыха 9А. Но продавец какой то "мутный"

Товариство з обмеженою відповідальністю «Компанія з управління активами «ІФК», ліцензія ДКЦПФР на здійснення діяльності з управління активами серія АГ №399353 від 02.11.2010 р., яке діє від імені, в інтересах та за рахунок Пайового закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду «Аргос», код за ЄДРІСІ 2331751, яке в подальшому іменується Фонд, в особі директора Захарчука Руслана Миколайовича, який діє на підставі Статуту, з другої сторони,

які спільно за текстом іменуються Сторони, уклали цей Договір про наступне:

 

1. ВИЗНАЧЕННЯ

1.1. У цьому Договорі наведені нижче терміни вживаються в наступному значенні:

1.1.1. Будинок – житловий будинок будівельний № __, черги № 1 в складі комплексу житлових будинків та об’єктів соціального, побутового призначення по вул. Відпочинку, 9-а у Святошинському районі міста Києва, будівництво якого здійснюється на земельній ділянці площею 6,3 га (кадастровий номер 75:069:003), яка обліковується за ДП «Укроборонпостачальник», та частина якої включена в межі земельних ділянок площею 61,1538 га на вул. Федора Кричевського, 3 у Святошинському районі м. Києва (кадастровий номер 8000000000:75:069:0008), наданих в постійне користування Міністерству оборони України, державний акт на право постійного користування земельною ділянкою серія ЯЯ №385001, виданий Головним управлінням земельних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 07 травня 2012 року, зареєстрований в Книзі записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, договорів оренди землі за №05-9-00088, виданий на підставі рішення Київської міської ради №949/7185 від 15.12.2011 року, дозвіл на виконання будівельних робіт № КВ 11412074852 від 15 травня 2012 року

 

 

 

Может у кого есть какя информация или кто там уже преобрел квартиру. Прошу отозваться .

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Может у кого есть какя информация или кто там уже преобрел квартиру. Прошу отозваться .

Форум инвесторов

 

нельзя покупать квартиры на оренд-ой земле

Светлана, почти весь жилой фонд Киева стоит на арендованной земле)))

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Прошу пояснить балбесу. Только сейчас прочитал земля на постоянно пренадлежит министерству обороны. Так что получается? Ведь дома реально есть и покупателей масса. И как получено разрешение на строительство домов на земле Минобороны? И почему оно вообще выдано?

А квартирки там - игрушечка

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

BACS, когда строят дом, задействовано всегда несколько сторон.

Это владелец земли, ее арендатор, заказчик строительства, генподрядик, подрядчик, суббодрядчики... И так до безконечности.

Времена дурного кеша уже прошли и в строительстве опять вернулись к бартеру.

За услуги всей той толпы, что я перечислила выше, расчитываются, как правило, метрами площади.

Так что вариантов может быть масса.

Главное правильно проанализировать документы и собрать как можно больше информации. Тогда проще адекватно принимать решение.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...