Jorik_B Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 из инструментов - пружина для гибки груб а гарпуни для кріплення труби чим забивали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 3 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 а гарпуни для кріплення труби чим забивали? указательным и большим пальцем :D Добавлено через 4 минуты Отопление все работает кроме ТП кухни?на втором этаже радиаторы поставлены на звездочку, в этом году еще вроде не включались, хотя и температура там ниже 15С не падала, думаю что тепло с первого этажа через лестничную площадку проходит, ТП кухни не работает только несколько дней, сегодня снова посмотрел на градусник и в кухне все равно 22С Добавлено через 1 минуту Саша, а какой расход по газу сейчас у вас?за сутки не засекал, а за месяц с 02.10.15 по 03.11.2015 - 93м3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg8510 Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 за сутки не засекал, а за месяц с 02.10.15 по 03.11.2015 - 93м3 Вот так и рождаются новые тарифы и нормы расхода газа:D PS-кстати у меня за месяц улутело 220м3, но у нас обогревается 2 этажа+мы принимаем каждый день солевую ванну+сын занимается спортом и принимает душ по несколько раз в день... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blin09 Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 из инструментов - пружина для гибки груб А где брали пружину? Я что-то не могу найти по вменяемым ценам внешнюю пружину на 16мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jorik_B Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 за сутки не засекал, а за месяц с 02.10.15 по 03.11.2015 - 9303.11.2015 - 93м3 Ого вітаю! є до чого прагнути! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 3 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 А где брали пружину? Я что-то не могу найти по вменяемым ценам внешнюю пружину на 16мм. да в строительном маркете за 25 грн. покупал, но забира последнюю и походу висела она там долго Добавлено через 5 минут Ого вітаю! є до чого прагнути! да тепло на улице и топлю не весь дом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 сегодня снова посмотрел на градусник и в кухне все равно 22С за сутки не засекал, а за месяц с 02.10.15 по 03.11.2015 - 93м3 кстати у меня за месяц улутело 220м3, но у нас обогревается 2 этажа+мы принимаем каждый день солевую ванну+сын занимается спортом и принимает душ по несколько раз в день... Ой, мальчики! Толи у нас еще домик прогревается , то ли что -то не так ... Температура до 18С, еще не живем, а мотает по 10- 11 кубов... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg8510 Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 Ой, мальчики! Толи у нас еще домик прогревается , то ли что -то не так ... Температура до 18С, еще не живем, а мотает по 10- 11 кубов... Я думаю надо пригласить специалиста и на месте проанализировать работу СО. У меня в северной комнате где теплого пола нет а только радиатор, стоит датчик настроенный на 21гр но в кухне и зале где работает только теплый пол-температура 24гр. На втором этаже стоят радиаторы и температура там 22-23 ночью в спальне ставлю окна на микропроветривание, в общем как то так... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
addinol Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 122м3 за 15 дней.90м2 отапливаемой.Днем котел вырубался с 8-00 до 16-00. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 122м3 за 15 дней.90м2 отапливаемой.Днем котел вырубался с 8-00 до 16-00. Мдаааа, смотря как считать: если сколько газа на кв.м, то: - у Вас - 2,7куб(122*2/90) -у меня - 1,7куб (165/18*30/159), пока без програмирования Вроде бы и неплохо, но есть к чему стремиться... Саша, прости за отступление, но не нравиться мой расход, хоть умри, а сделать пока ничего не могу- дом еще прогревается( мы только 12.10 котел запустили, а через неделю ТП), работы делаются... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Caridi Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 Мдаааа, смотря как считать: если сколько газа на кв.м, то: - у Вас - 2,7куб(122*2/90) -у меня - 1,7куб (165/18*30/159), пока без програмирования Вроде бы и неплохо, но есть к чему стремиться... Саша, прости за отступление, но не нравиться мой расход, хоть умри, а сделать пока ничего не могу- дом еще прогревается( мы только 12.10 котел запустили, а через неделю ТП), работы делаются... Думаю, не лишним будет посчитать по площади наружных стен и перекрытия. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alexob Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 ладно, и я вкину (чисто для сравнения) с момента включения отопления 09.10.2015 и до сегодня 03.11.2015 я спалил ровно 150 м3. Это получается за 25 дней. В день: 150 / 25 = 6 м3 Дом 170 м2. Если пересчитывать потребление на 1 м2 в месяц, то получится: 6 м3 * 30 дней / 170 м2 = 1,05 м3. Конкретизирую по температуре: 1-ый этаж (85 м2) - держу постоянно температуру 23-24 градуса (только ТП) 2-ой этаж (85 м2) - держу постоянно температуру 22 градуса (радиаторы + ТП в коридоре) ниже указанных температура не спускалась. Вот как-то так. Сорри за офтоп 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 ладно, и я вкину (чисто для сравнения) с момента включения отопления 09.10.2015 и до сегодня 03.11.2015 я спалил ровно 150 м3. Это получается за 25 дней. В день: 150 / 25 = 6 м3 Дом 170 м2. Если пересчитывать потребление на 1 м2 в месяц, то получится: 6 м3 * 30 дней / 170 м2 = 1,05 м3. Конкретизирую по температуре: 1-ый этаж (85 м2) - держу постоянно температуру 23-24 градуса (только ТП) 2-ой этаж (85 м2) - держу постоянно температуру 22 градуса (радиаторы + ТП в коридоре) ниже указанных температура не спускалась. Вот как-то так. Сорри за офтоп Во, это мне уже очееееень нравиться! Александр,нашла к кому буду приставать( но не здесь , а у тебя в теме) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 Сначала отопления 12.10.2015 по сегодня 03.11.2015 счетчик намотал с нуля 63 куба. А электрики при этом сколько и по какому тарифу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 3 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2015 Но у нас ведь и плита индукционная, готовим каждый день что-то Она тянет совсем мало - у знакомых стоит. У меня духовка эл. Аристон, но без наворотов - в месяц в 150 сейчас вкладываемся. Итого у Вас 890 грв. на отопление, подогрев воды и плита. Еще освещение! Даже и не знаю - много это или мало? Наверное не много, т.к в доме добавится только вода и стоки. Добавлено через 2 минуты С ноября надеюсь заработает электротариф и будет месячный счет за электрику гривен на 200-300 меньше Навряд ли... До конца ноября погода по прогнозам балует, а затем зима все-таки будет. И так осень хорошая - теплая и не слякотная. Хотя дождей не хватает - недавно еще клубнику поливала, чтобы не засохла. Добавлено через 3 минуты 922.0 кВт·ч на 662.08 грн; по ступеням тарифа: 150 кВт·ч, (по зонам: 71|79); 450 кВт·ч, (по зонам: 212|238); 322 кВт·ч, (по зонам: 152|170). Вот только сейчас дошло! А Вы ничего не путаете с разделением по зонам? С последнего повышения тарифа на эл.энергию - только 2 зоны - ночь и день. И это выгоднее, чем 3 зоны. Или я что-то путаю? Ну мне так сказали энергетики - я хотела счетчик зонный поставить. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jorik_B Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Эти выходные я посвятил второму этажу, точней двум радиаторам которые были куплены и все никак я их не мог установить, все в основном сделал сам, только иногда на подхвате была жена, когда уже просто была нужна еще третья рука, и вечером вчера уже и запустил их, еще надеюсь на этой неделе заказать еще два радиатора в коридор и третью спальню. А можливо поглянути на Вашу загальну схему розводки труб під радіатори на другому поверсі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 6 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 А можливо поглянути на Вашу загальну схему розводки труб під радіатори на другому поверсі так схемы то никакой и не было, все делал поочередно по одному радиатору, на фото только как есть и все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Катерина Ш Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 так схемы то никакой и не было, все делал поочередно по одному радиатору, на фото только как есть и все У тебе ж є розрахунковий файлік))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 6 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 У тебе ж є розрахунковий файлік))) так тож які радіатори файлік, а по розводці труб немає нічого, може я щось не поняв що від мене хочуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Катерина Ш Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 так тож які радіатори файлік, а по розводці труб немає нічого, може я щось не поняв що від мене хочуть А я тобі гідравліку не розраховувала? P.S. ТОчно, глянула файл, там немає гідравліки.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jorik_B Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 може я щось не поняв що від мене хочуть Та ні все правильно Ви зрозуміли. Просто цікаво Ви пройшли трубою по периметру і паралельно вішали радіатори чи зробили розгалуження на дві вітки. Який діаметр труб? звідки заживлювали ТП в СУ на другому поверсі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 6 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Та ні все правильно Ви зрозуміли. Просто цікаво Ви пройшли трубою по периметру і паралельно вішали радіатори чи зробили розгалуження на дві вітки.так, по периметру, хоча спочатку думав на дві вітки, та різниці немає, на такий обьєм води (3-4 радіатори) як коротше та удобніше вести так і ведіть Добавлено через 1 минуту Який діаметр труб?25, підвод до самого радіатора 20 Добавлено через 1 минуту звідки заживлювали ТП в СУ на другому поверсітак як радіатор, правильно звичайно поставити RTLку, але мені це поки що не потрібно так як я і так котел за рік більше 50С не включав (конденсаційний) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jorik_B Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Я так бачу з фото у Вас термоголовки на радіаторах. як здійснюється управління системою? що відключає котел? температура в кімнаті чи води в трубі? чи міняєте ви уставку на термоголовці ТП відносно температури на вулиці. чи вона константа а керуєте вмиканням котла. Дякую Добавлено через 9 минут а яка товщина стяжки для ТП на другому поверсі? з фото не видно, але як на мене то замало Добавлено через 4 минуты сам думаю про конденсаційний. а скільки конденсату максимум скажем за день набігає. чи потрібно а чи можна взагалі зливати його в каналізацію. чи тра окрема ємність, а потім нейтралізувати кислотність, що скажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 6 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Я так бачу з фото у Вас термоголовки на радіаторах. як здійснюється управління системою? що відключає котел? температура в кімнаті чи води в трубі? чи міняєте ви уставку на термоголовці ТП відносно температури на вулиці. чи вона константа а керуєте вмиканням котла. Дякую система можна сказати автоматизована відносно температури в приміщенні, спочатку розглядаємо другий поверх, на термоголовках виставляємо бажаєму температуру яка потрібна в конкретній кімнаті, цифра на термоголовці відповідає конкретній температурі, ось є таблиця: при досягненні заданої температури в кімнаті відбувається закриття потоку води до радіатора, коли температура падає то відкривається і радіатор знову гріє кімнату, зараз у мене всі термоголовки стоять в положенні *, але температура нижче напевно 15 ще не опускалась, тобто радіатори холодні, далі йде тепла підлога, вона отримує воду яку обмежує термоголовка протоку води і вже розходомірами регулюється кожен контур (%D1%81%D1%81%D1%8B%D0%BB%D0%BA%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%20%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B0) далі, до котла підключений бездротовий програматор, на ньому встановлюється бажаєма кімнатна температура, наприклад 22С, коли температура досягає 21,5С він включає котел і коли прогрівається кімната до 22,5С він виключає котел. Все взаємоповязано. Добавлено через 4 минуты а яка товщина стяжки для ТП на другому поверсі? з фото не видно, але як на мене то замалотак, там не багато, біля 3 см над трубою, але це не критично, стяжка армована, більше не можна було так як хочу щоб було в рівень з підлогою коридора (весь етаж в рівень) Добавлено через 42 секунды сам думаю про конденсаційний. а скільки конденсату максимум скажем за день набігає. чи потрібно а чи можна взагалі зливати його в каналізацію. чи тра окрема ємність, а потім нейтралізувати кислотність, що скажете?все йде в каналізацію, ніколи не дивився скільки його зливається 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jorik_B Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 далі йде тепла підлога, вона отримує воду яку обмежує термоголовка Чи міняєте і як часто ви уставку (температуру) на термоголовці ТП. відносно температури на вулиці. адже при різних температурах тепловтрати будинку різні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз