ВАВУНДИЙ Опубліковано: 23 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2016 Действительно-зачем скрывать? Напишите цены,многим интересно. Лично меня интересует Изабелла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Equl Опубліковано: 23 грудня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2016 А нельзя ли озвучить цены на сухие вина прямо тут? Звісно ж, можна. Я обновив ціни і текст оголошення (теми) в повідомленні №17 Ціни різні - 40, 50, 60, 70 за літр - від ординарних до елітних, білі, рожеві і червоні (Ризлинг, Каберне, Трамінер, Дністровський, Ізабелла, Отелло, + деякі ще є - дивлячись від врожайності) Добавлено через 12 минут Действительно-зачем скрывать? Напишите цены,многим интересно. Лично меня интересует Изабелла. Я тільки з міркувань - не плодити повідомлення у темі) Можливо на цій платформі інші традиції - виправляюсь))) Ізабелла 2015 року врожаю. 50 грн. за літр. Добавлено через 3 минуты А нельзя ли озвучить цены на сухие вина прямо тут? Ті, що є зараз - сухі з сортів червоних Ізабелла, Отелло та рожевого Мускат - по 50 грн. за літр соковитого, смачного і корисного домашнього вина))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВАВУНДИЙ Опубліковано: 25 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2016 Ізабелла 2015 року врожаю. 50 грн. за літр. хочу взяти,3л. Гроші на карту? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВАВУНДИЙ Опубліковано: 31 грудня 2016 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2016 покупал вино у Equl- все хорошо,вино вкусное,отправка без промедления . рекомендую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Equl Опубліковано: 1 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2017 покупал вино у Equl- все хорошо,вино вкусное,отправка без промедления . рекомендую. Спасибо за отзыв) Приятной дегустации и успешного вам Нового года!))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Equl Опубліковано: 10 січня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 10 січня 2017 Вітаю всіх із Новим Роком та Різдвом Христовим! Щастя, Благодаті та процвітання вам у новому 2017 році! Дякую за ваші відгуки. І надалі буду старатись оперативно надсилати Вам смачне вино. З року в рік вчуся тримати якість послуг на високому рівні. Також прошу завжди якщо маєте якісь питання чи ситуації - задавати їх мені, я постараюсь їх вирішити. Моя мета - продавати якісний продукт і щоб Ви завжди були задоволені покупкою. Ще раз - вітаю вас))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Equl Опубліковано: 17 липня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 17 липня 2020 Актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LITMANENko Опубліковано: 17 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2020 Огласите весь список, пжста 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 18 липня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2020 підпишуся ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tata.Mart Опубліковано: 28 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2021 Добрый день! Можно, пожалуйста, цены, хотелось бы заказать красное вино. Спасибо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Equl Опубліковано: 29 березня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2021 Актуально, пишите в личные сообщения 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Equl Опубліковано: 29 березня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2021 Ответил в лс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Equl Опубліковано: 29 березня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2021 Добрый день. Актуально оглашать?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз