dbk-help Опубліковано: 25 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 Терміново!!! Продам дві суміжні земельні ділянки в с. Требухів, Броварського р-ну. Ціна 12 сот. всього 4200у.о. Місце дуже гарне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maniachello Опубліковано: 25 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 силюсь найти, где это, на карте - и никак не могу понять... дайте координаты, что ли... а ещё лучше - кадастровый номер коммуникаций, я так понял, нет никаких? документы? назначение - садоводство? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dbk-help Опубліковано: 25 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 Комунікації безпосередньо на ділянці відсутні, але можливість підключення в радіусі 100метрів. Призначення земельної ділянки під садівництво.(будівництво). Кад. номер 3221289001:01:058:0243 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
julian7705 Опубліковано: 28 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2013 ЛЭП далеко? судя по фото где-то очень рядом и УГВ какой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dbk-help Опубліковано: 28 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 червня 2013 ЛЭП идет по трассе требухов-дударков, а участки встороне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
landmann Опубліковано: 1 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2013 Терміново!!! Продам дві суміжні земельні ділянки в с. Требухів, Броварського р-ну. Ціна 12 сот. всього 4200у.о. Місце дуже гарне. Очень не многословны. А можно подробно ответить. Интересует много вопросов. Хоть на самые самые: Можно ли выложить фото с участков? Эти участки находятся между Дударковым и Требуховым? Недалеко от "района срубов"? Какие правоустановливающие документы на участки (собственность, аренда)? Есть ли рядом озеро, лес? Есть ли построенные соседи? Если назначение "Садоводство" то создан ли дачный кооператив, и если да то какая ситуация с подключением электричества? Какой взнос? Есть ли в селе школа, садик? Ходят ли маршрутные автобусы? Если добиратся на личном авто то какое растояние от участков до ближайшей станции метро? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 3 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2013 Ходят ли маршрутные автобусы? Чтобы доехать до этих мест, надо садиться от м.Лесная на дударковскую маршрутку, которая проезжает через Требухов. Есть ли в селе школа, садик? Школа и садик в селе есть. Есть даже больница, правда, с какими возможностями - не знаю. При Союзе там было даже родильное отделение и даже делали операции (типа удаление апендицита, гланд и т.п.) Есть ли рядом озеро, лес? Лесов там нет - одни поля, луга и несколько лесополос. Озер тоже. Есть озеро в центре села, и то его хотят засыпать. Говорят для того, чтобы построить стадион. Нахера? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maniachello Опубліковано: 3 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2013 а ещё там дорога весной была только для джипов (я не рискнул проехать как раз накануне мартовского снегопада) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 3 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2013 а ещё там дорога весной была только для джипов (я не рискнул проехать как раз накануне мартовского снегопада) Весной была сходка села, на которой голова сельрады предложил строить стадион. А люди говорят, что дороги надо ремонтировать и зимой спецтехнику надо нанимать почаще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maniachello Опубліковано: 3 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2013 Весной была сходка села, на которой голова сельрады предложил строить стадион. А люди говорят, что дороги надо ремонтировать и зимой спецтехнику надо нанимать почаще. я имел в виду подъезд к участкам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 3 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2013 я имел в виду подъезд к участкам Так и есть. Мы зимой пару раз скидываемся на трактор (грейдер) и чистим от снега дорогу к участкам. В марте, если дорога не подсыпана строймусором или еще чем-то, подъехать невозможно. Только пешечком. А где засыпано - соседи вполне проезжают своими автомобилями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan83 Опубліковано: 4 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2013 Бред какой-то, на жигулях туда ездим постоянно. Этой весной, да, рекордное количество снега выпало, за моих 30 лет это впервые, чтоб было тяжело проехать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 4 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2013 Бред какой-то, на жигулях туда ездим постоянно. Этой весной, да, рекордное количество снега выпало, за моих 30 лет это впервые, чтоб было тяжело проехать. Речь идет о грунтовых дорогах к участкам.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maniachello Опубліковано: 4 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 липня 2013 Бред какой-то, на жигулях туда ездим постоянно. ну извините, не все ездят на жигулях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Panov Опубліковано: 28 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2013 Это в поле, коммуникаций не будет там еще очень долго Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan83 Опубліковано: 29 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2013 ну извините, не все ездят на жигулях А Вы остряк однако;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dbk-help Опубліковано: 31 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2013 На сьогоднішній день, е створений садовий кооператив та зроблений проєкт на підключення до електропостачання. Більш того значна кількість землевласників вступила в кооператив та здала гроші на підключення до електромережі та підїздну дорогу до ділянок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Panov Опубліковано: 1 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2013 На сьогоднішній день, е створений садовий кооператив та зроблений проєкт на підключення до електропостачання. Більш того значна кількість землевласників вступила в кооператив та здала гроші на підключення до електромережі та підїздну дорогу до ділянок. Как то неубедительно звучит... Я рассуждаю так: -Трансформатор - 200 000грн, каждый столб - 1500, пусть 40 шт*1500=60000 грн, каждый проект - 8-10 000 грн., еще надо до трансформатора довести линию, + за работу надо заплатить... В итоге - надо доплачивать по 15-25 000 грн - желательно всем и сразу. А еще надо как то дорогу организовать... И чтобы деньги на строительство остались. Ваша продажа участков - это как раз иллюстрация ситуации, что дело "глухо". На "шару" получили участки и теперь стараетесь от них избавиться. Так думаю не один я. Постарайтесь разубедить меня, чтобы я купил этот участок. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dbk-help Опубліковано: 1 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2013 Подивіться рівень цін в даному селі і не ставте дурних запитань? Бо на "шару" хочу не я а Ви! А з приводу того що придбавши ці ділянки в такому стані як вони е, доведеться вкласти грошей в розмірі 20-30 тис.грн. для можливості будівництва дома своеї мрії так це ж зрозуміло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Panov Опубліковано: 5 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2013 Подивіться рівень цін в даному селі і не ставте дурних запитань? Бо на "шару" хочу не я а Ви! А з приводу того що придбавши ці ділянки в такому стані як вони е, доведеться вкласти грошей в розмірі 20-30 тис.грн. для можливості будівництва дома своеї мрії так це ж зрозуміло. Как раз и хочу понять как формируется цена. Крайний участок по направлению к вашим - треугольный, с сараем - 40 000 долл. Т.е. квартира в Броварах = сарай в селе. Я не против вашей цены - 12 сот за 4000 у.е., но против того, что вы вводите людей в заблуждение наличием перспектив электрификации. Ну и чтобы не оффтоп: школа есть - 1200 учеников автобусы - аж два - Требухов-Киев - но далековато остановка, Дударков-Киев - остановка в пределах 100-200м До м.Лесная - примерно 25 км - до м.Бориспольская - примерно так же. До "срубов" в Дударкове - примерно 5 -7 4 км. Ближайший лес - с.Займище, озера небольшие, больше похожи на болото... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз