Misan Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Есть несколько десятков комплектов петель для межкомнатных дверей. В комплекте 2 петли и набор шурупов. Цена 14 грн за комплект. В развёрнутом состоянии размер петли - 7,5х10 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
атоль Опубліковано: 21 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 из какого материла изготовлены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 22 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2013 из какого материла изготовлены Судя по всему сталь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ВиталийНиколаевич Опубліковано: 22 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2013 ГОТОВ КУПИТЬ ВСЕ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 22 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2013 А вот мне толь десяток нужен Если уступите ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 23 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2013 А вот мне толь десяток нужен Если уступите ...десяток ещё есть если надо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Absolut7 Опубліковано: 23 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2013 Бронь до выяснения. Укажите способ связи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 23 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 23 червня 2013 Бронь до выяснения. Укажите способ связи.написал в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 23 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2013 И мне напишите в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 3 липня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 3 липня 2013 в наличии осталось ещё немного петель, если кому надо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
~Sveta~ Опубліковано: 3 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2013 в наличии осталось ещё немного петель, если кому надо могу забрать 3 комплекта, способ связи? в личку или по т.0675009753 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 11 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Есть ещё немного комплектов для продажи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valiko81 Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Бронь если можно Мне нужно!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыжая Рыжая Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 И мне нужно на 7 дверей! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 12 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2013 И мне нужно на 7 дверей!смотрите личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 15 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2013 ещё есть немного, пока что Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 7 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2013 налетай не скупись, покупай живопись)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ed34 Опубліковано: 7 вересня 2013 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2013 сколько есть? где в Киеве можно пересечься? можно в личку.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 11 вересня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2013 кто билетов купит пачку, тот получит...водокачку! (С) :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Misan Опубліковано: 20 листопада 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2013 апну, есть ещё чуток петель, мож надо кому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз