Tomlu Опубліковано: 20 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2013 Требуется установить на Подоле на распашные ворота мою автоматику NICE. Автоматика была в эксплуатации 3 года, возможно нужно сделать профилактику. Автоматика для тяжелых ворот, маркировку точно не помню. Также требуется покрасить ворота краской. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tomlu Опубліковано: 21 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 2013 Могу предоставить фото ворот по запросу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
thoughtful Опубліковано: 22 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2013 Предоставьте, пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tomlu Опубліковано: 22 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2013 Вот вид ворот Добавлено через 2 минуты Вид изнутри Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 22 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2013 интересно, найдется ли самоубийца, взявший эти ворота на обслуживание? хотя, может шабашник какой судя по фото, там еще и профилактику этим воротам надо делать нехилую, похожую на капиталку. цифра выходит совсем небюджетная. если делать по совести Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tomlu Опубліковано: 22 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 22 червня 2013 Какие проблемные места у этих ворот? И очертите цифру, пожалуйста. Может и сработаемся. Такие же ворота стоят с приводами на втором въезде во двор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 22 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 червня 2013 Спасибо за запрос, но я воздержусь. Это потенциально проблемные ворота, в первую очередь из-за материала стен. Я могу посчитать кардинальную переделку, чтобы потом не приходилось выезжать на ремонт пару раз в месяц. Но ценник Вам точно не понравится. Был уже опыт приведения в порядок двух ворот в арках многоквартирников. До сих пор с содроганием вспоминаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marszalek Опубліковано: 23 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2013 А для двигунів хіба тут місця достатньо чи ворота будуть не до кінця відкриватись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 24 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2013 marszalek, поставили, все нормально пришлось поколдовать с кронштейнами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
marszalek Опубліковано: 28 липня 2013 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2013 А можете надіслати фото або опис, як зробили, що досягли розпахування у такому радикально обмеженому просторі, бо у мене схожа ситуація? Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Геннадий 69 Опубліковано: 22 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2013 muvic, сгорела плата на автоматике для распашных ворот Найс..привода РОР1 если не ошибаюсь...можно ли заменить и настроить....если не тяжело и интересно-цифру озвучьте пожалуйста или может кого то посоветуете...спасибо заранее.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 22 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2013 Геннадий 69, я не работаю с найсом. по найсам тут мастак кейсимс. его пните 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Геннадий 69 Опубліковано: 23 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2013 Геннадий 69, я не работаю с найсом. по найсам тут мастак кейсимс. его пните чей то я его найти не могу...ник правильно написан? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 23 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2013 Keysims Попробуйте так 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз