Валерий Валентинович Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 Мало того, вижу необоснованные претензии на исключительность. Человек стесняется. Хочет "влиться" в наш большой коллектив. Попытки, правда, предпринимает не очень удачные. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 Хочет "влиться" в наш большой коллектив. Правила простые: покажи, что можешь. киздеть не надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 Попытки, правда, предпринимает не очень удачные. Да был вроде он уже здесь пару раз. Правда раньше знаков препинания и заглавных букв не ставил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 киздеть не надо. Редактирует свой профиль на майл.ру Только ради просмотра профиля Вохи Сидорова, я зарегился. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 Да был вроде он уже здесь пару раз. Правда раньше знаков препинания и заглавных букв не ставил. ХЗ. Я "подобных" перлов от этого IP не нахожу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 от этого IP Динамический IP - через неделю все следы утеряны, через полгода - и Ваш IP с его прошедшим может совпасть. Стиль повествования достаточно уникален. Похожий был у двух аккаунтов где-то в "котлах" с полгода назад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 Мне угрожают в публичных сообщениях! Что делать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanykrimea Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 Что делать? Скриншот есть. Нотариус будет только утром Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 17 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2013 Скриншот есть. Нотариус будет только утром Фото срущего "мастера" удалил. Уже всю личку мне зас* заугрожал. :D Нет у меня друзей ни в прокуратуре ни в министерстве по борьбе с коррупцией. своим поступком вы меня разозлили я не буду уточнятся как я начну злить вас А это уже серьёзно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ter Опубліковано: 18 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2013 Однажды Ходжа Насреддин пообещал падишаху за двадцать лет научить ишака читать. «Тебя же казнят! – испугалась жена. – Где это видано, чтобы ослы читали!» – «Ничего, – успокоил ее Ходжа, – за двадцать лет кто-нибудь обязательно сдохнет: или ишак, или падишах, или я». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 18 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2013 Мне угрожают в публичных сообщениях! Что делать? мляяяя!!! а шо ж тогда мне будет за это видео мастера-фасадчика?! на всякий случай продублирую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 18 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2013 мляяяя!!! Переписка по ICQ: - Превед, што делоиш? - На данный момент испытываю непреодолимое желание настучать тебе по голове орфографическим словарём русского языка. .................... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
borg Опубліковано: 20 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2013 Жесть. Но, учитывая паталогическую склонность к ошибкам, думаю месть падет на кого-то другого. Куда дуля - туда дым ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dafi Опубліковано: 20 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2013 Это ж нужно вырастить поколение гарантов, а то 50 лет не всякая брОгада прАсущИствует... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 20 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2013 Это ж нужно вырастить поколение гарантов, а то 50 лет не всякая брОгада прАсущИствует... Династию гарантов. Одну такую уже знаем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мастер Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 ппц. повальная безграмотность - это так сейчас в школах учат?! я в шоке, честно говоря. Щоб ви знали, зараз у більшості шкіл російську мову взагалі не вчать. І молоді люди спілкуватись ще можуть, а писати вже проблема. ЗІ Навряд чи це не відноситьсяя до автора - у нього і з української була двійка )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 30 травня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2014 Щоб ви знали, зараз у більшості шкіл російську мову взагалі не вчать. І молоді люди спілкуватись ще можуть, а писати вже проблема. є чудова приказка, мовою оригіналу: не можешь срать - не мучай жопу! ну а про "не вчать російську" - моя мала вивчає і українську, і російську, і англійську. а з наступного року буде ще й німецька. тому можу сперечатися про "не вчать" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 1 червня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2014 (змінено) Змінено 1 червня 2014 користувачем saschik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз