Бес Опубліковано: 12 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2013 Отбраковка, шов широкий Есть 20 балясин (5-6 метров балюстрады) Балясины в сборе - 90 гривен Перило 1,75 м. - 120 гривен. Цвет - слоновая кость. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 12 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2013 Еще есть штук 37 отливов, 600х160х40, цвет желтый с красными пятнами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юрище Опубліковано: 12 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2013 я Вам только что звонил.Пришлите пожалуйста фото в личку!!!Юрий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 12 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2013 Это который про рекламу рассказывал? Берите серые, они дешевые! :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юрище Опубліковано: 12 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2013 Это который про рекламу рассказывал? Берите серые, они дешевые! :D И пусть всем нам -ПОКУПАТЕЛЯМ будет х у ж е!!!;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 12 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 2013 К вам это мало относится У вас в прошлом или позапрошлом году было предложение по 50 гривен, сейчас - по 80? Берите у них, я торговаться не собираюсь. Мне проще их в переработку пустить, чем бред слушать :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 25 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 25 червня 2013 Можно добавить крышку и получить столик в беседку :D Все вместе выйдет аж 760 гривен. Крышка 750х850. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз