Wasabi Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Танунах. Статтю УК СССР нагадати? А вы какое отношение к этой статье имеете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Если я не люблю хомяков, я латентный хомяк? Чому ж зразу ні або так. Може бути, може не бути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Но как только они стали навязчиво себя вести,то и имеем результат. У чому конкретно вони особисто Вам нав’язуються? Парад? Та й хрєн з ним. Хай ходять парадом, хай хоч щодня і навколо Ради. Пофіг. Чи це якось нервує? З чого б це А вы какое отношение к этой статье имеете? Вас зацікавили мої булки? Славік, чьота я ачкую..(с) :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Что вы подразумеваете под матом? Извращение слова "педераст" всегда считалось матом. Во всяком случае в моем кругу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Вас зацікавили мої булки? Славік, чьота я ачкую..(с) :D Статью отменили бог весть когда. Вы какое к ней отношение могли иметь в силу возраста? Или вам просто за державу обидно? Добавлено через 2 минуты Извращение слова "педераст" всегда считалось матом. Во всяком случае в моем кругу. Я так понимаю, вы посягаете на мое право свободы слова? Педерастия вполне научный термин. Я волен его перекручивать так, как мне вздумается, вне зависимости нравится ли это педерастам или нет. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Извращение слова "педераст" всегда считалось матом. Во всяком случае в моем кругу. А в моём кругу это слово и вовсе раньше не употреблялось. А теперь вот...есть о чем поговорить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 просто за державу обидно? А що, Ви також весь в мозолях? А теперь вот...есть о чем поговорить. Очевидно більш не маєте про що говорити. Про стерилізацію не забудьте З.І. пропоную тему закрити як безглузду і безпредметну з розряду політ або релігійного срача Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 А що, Ви також весь Я вас не понял. Поясните. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 А що, Ви також весь в мозолях? Очевидно більш не маєте про що говорити. Про стерилізацію не забудьте З.І. пропоную тему закрити як безглузду і безпредметну з розряду політ або релігійного срача При таких идеологах выживут только гомосеки да алкаши. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 З.І. пропоную тему закрити як безглузду і безпредметну з розряду політ або релігійного срача С чего бы это? Ни политикой, а уж тем более религией здесь не пахнет. Что дальше предложите, отменить женский/мужской пол? Вести бесполые ники, из одних цифр? Скажите, вы сексист? Вы разделяете людей по сортам по сексуальным предпочтениям? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 При таких идеологах выживут только гомосеки да алкаши. Ну, принаймні хоч хтось виживе Я вас не понял. Поясните. Скажите, вы сексист? Вы разделяете людей по сортам по сексуальным предпочтениям? Вас щось турбує? Хоче про це поговорити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Ну, принаймні хоч хтось виживе QUOTE] Тогда уж лучше тараканы. Они хоть не деградируют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Тогда уж лучше тараканы. Они хоть не деградируют. Так точно, КЕП :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wasabi Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Вас щось турбує? Хоче про це поговорити? Пытаюсь уточнить насколько правильно я трактовал вашу позицию. Эта недосказанность и туман так утомляют... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 ... Я так понимаю, вы посягаете на мое право свободы слова? Педерастия вполне научный термин. Я волен его перекручивать так, как мне вздумается, вне зависимости нравится ли это педерастам или нет. ни в коем случае! Считаю что каждый волен говорить то что думает и получать за это по заслугам (по закону). В данном случае матерщина в публичном месте (извините, не юрист) по моему вполне тянет на хулиганство. Некоторые за это, в стране, которая , по моему, Вам нравится своей политикой, "тянут двушечку" за похожий поступок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galka1974 Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 У чому конкретно вони особисто Вам нав’язуються? Парад? Та й хрєн з ним. Хай ходять парадом, хай хоч щодня і навколо Ради. Пофіг. Чи це якось нервує? З чого б це Мы же не ходим с парадом.Мы нормальные люди и понимаем,что те,кто например грудью трясет во имя политики-в медицинском словаре называются Эксгибиционизм (лат. exhibeo — выставлять, показывать). Мы просто занимаемся сексом тогда,когда нам хочется и не орем на площади,что секс это нормально.И так все знают. А вот те,кто орут-вот они то и есть не совсем здоровые люди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МАМАЙ Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 В данном случае матерщина в публичном месте (извините, не юрист) по моему вполне тянет на хулиганство. Я вдячний Вам за старомодність. Але... Років ~150 тому і слово "чорт" вважалось непристойним. Улюблене слово Хрущова М.С. при спілкуванні з інтелігенцією, назва зеківського головного убору, назва одного з видів перверсій (різновиду гомосексуалізму) та чоловіків, які все це практикують - давно вже у широкому вжитку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andreytext Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 (ссылка на изображение устарела) 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 ни в коем случае! Считаю что каждый волен говорить то что думает и получать за это по заслугам (по закону). В данном случае матерщина в публичном месте (извините, не юрист) по моему вполне тянет на хулиганство. Некоторые за это, в стране, которая , по моему, Вам нравится своей политикой, "тянут двушечку" за похожий поступок. Да бог с ней, с матерщиной. Тем более, Вам- человеку проводящему приличную часть времени в России, жаловаться на мат, как-то даже непривычно... Я вспоминаю фразу с времен окончания СССР- агрессивное меньшинство и молчаливое большинство... Так вот , в данном случае, х.й в сраку!!! Я молчать не буду! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Мы нормальные люди Якщо ви нормальні люди то мали б знати що біологічні гомо - це не хвороба, і лікувати її марно. Спробуйте з цим жити. Особисто для себе і своїх близьких загрози не бачу. Просто не розумію що може з гетеро зробити гея. Та й якщо чесно у свої роки "живого" гея ще не бачив, вони з рогами чи з хвостом? А може маскуються добре? Втім, реально по-барабану З.І. А ще я пірсінг не розумію, і хамства не люблю, то що все, п*ц, приїхали? Вибити к чертям щоб не напрягали? Добавлено через 1 минуту Так вот , в данном случае, х.й в сраку!!! Я молчать не буду! А вот нечя коси на грудях скубти ))) :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Парад? Та й хрєн з ним. Хай ходять парадом "парадом ходять" победители. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
galka1974 Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Вот в продолжение темы:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Та й якщо чесно у свої роки "живого" гея ще не бачив Сначала "откушайте устриц". Я общался и общаюсь... как личностей не скажу, что не уважаю... есть пару приятелей... Есть полная мразь развращённая. Все нормальные обычные люди, никто не бьёт себя пяткой в грудь и не кричит на каждом углу.... Всё, как у всех, в общем... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Валерий Валентинович Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 Та й якщо чесно у свої роки "живого" гея ще не бачив, вони з рогами чи з хвостом? А може маскуються добре? Втім, реально по-барабану Не дай Бог, чтобы Ваши дети, сын или дочь, признались, что влюблены в однополого собрата. Тогда был бы со-о-овсем другой разговор. Добавлено через 2 минуты есть пару приятелей. А тут еще кричали, что у сантехников иммунитет... 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 14 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 червня 2013 ....А тут еще кричали, что у сантехников иммунитет... Ну-у... я и с модераторами тоже общаюсь... Заразиться не боюсь... да и не могу Это и называется иммунитет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення