mexxmat Опубліковано: 4 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 Предлагаю ознакомиться с работой минибульдозера собственной разработки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Granitni@ua.fm Опубліковано: 4 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 какой мотор,вес и цена Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mexxmat Опубліковано: 4 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 мотор на 25л.с привод гидравлика вес 1000 но можно добавлять, работа приблизительно 150 грн/час Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Granitni@ua.fm Опубліковано: 4 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 я думал продаёте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 4 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 не ну ппц. а де вы раньше были? я тут петушка на день брал... в след месяце свяжусь с вами, предварительно фото участка скину, чтобы вы понимали суть работы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кэш Опубліковано: 4 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 А телефон чего не оставить в теме или вы чисто по хвастать ))) Я на завтра ЮМЗ вызвал был бы телефон......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 5 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2013 А телефон чего не оставить в теме или вы чисто по хвастать ))) Я на завтра ЮМЗ вызвал был бы телефон......... Да... телефон был бы не лишним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кэш Опубліковано: 5 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2013 Я думаю недостаток его в дороговизне доставки! Своим ходом он не приедет т е его надо на чем то привезти и увезти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 6 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2013 Я думаю недостаток его в дороговизне доставки! Своим ходом он не приедет т е его надо на чем то привезти и увезти обычный лафет к джипу... телефон на ютубе под видео. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
кэш Опубліковано: 6 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2013 ТС в тему заходит,но чего то не отписывается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 9 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2013 ТС в тему заходит,но чего то не отписывается пароль забыл... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз