timofej Опубліковано: 3 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2013 Продам металическую дверь с новостроя: ширина - 90 см; высота - 202 см; толщина - 4,5 см . Возможно с доставкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Granitni@ua.fm Опубліковано: 3 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2013 бронь до выяснения Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RWW11 Опубліковано: 3 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2013 Какая цена? где находится? и следующий в резерве тел в лс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
timofej Опубліковано: 4 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 Продам металическую дверь с новостроя: ширина - 90 см; высота - 202 см; толщина - 4,5 см . Возможно с доставкой. Цена 450грн. Троещина.тел.067 276 57 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
papirinfo Опубліковано: 4 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 Я один вижу что рама распилена болгаркой? зачем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
timofej Опубліковано: 4 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 Я один вижу что рама распилена болгаркой? зачем? Вот так демонтировали мастера Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIDD Опубліковано: 4 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 Буду следующим в резерве. Доставка в Вишнёвый возможна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Granitni@ua.fm Опубліковано: 4 червня 2013 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2013 завтра забираю договорился Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
timofej Опубліковано: 5 червня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 5 червня 2013 Дверь продана Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз