Надежда Опубліковано: 19 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2007 Ищу специалиста для консультаций и контроля по строительству дома (не безвозмездно) Основные вопросы и контроль по фундаменту (уже срочно!!!), крыше, септику, скважине, электрике, забору, фасаду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КиевлянинЪ Опубліковано: 19 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2007 У меня знакомый строиться так он платит смотрящему одну штуку в месяц, смотрящий появляеться в 7-30 утра и в 6 вечера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nik Опубліковано: 19 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2007 У меня знакомый строиться так он платит смотрящему одну штуку в месяц, смотрящий появляеться в 7-30 утра и в 6 вечера. Штуку чего? :wink: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fuzik Опубліковано: 19 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2007 За штуку баксов я у него весь день сидеть там буду и у вас тоже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nik Опубліковано: 19 квітня 2007 Поділитись Опубліковано: 19 квітня 2007 ааа сорри, не разглядел я понял что сидит с 7.30 и ДО 18.00 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз