vino-123@mail.ru Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 одно другому не помеха)))) предлагайте дату и место встречи... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 13 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 предлагайте дату и место встречи... для меня в идеале 24 или 25. с местом определимся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vino-123@mail.ru Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 25 мож давайте 25?????????????????????????????????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 13 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 мож давайте 25?????????????????????????????????? я же говорю, я свободен эти два дня ))) 25 отличный день ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 13 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 я же говорю, я свободен эти два дня ))) 25 отличный день ))) Скоріше за все, на день незалежності(від чого?)поїду до Києва провідати матір. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vino-123@mail.ru Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 мож давайте в середине сентября??? чтобы все знали и чтобы все и у всех получалось (за месяц я думаю можно выделить один день)... например - 14 сентября и все!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 13 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 мож давайте в середине сентября??? чтобы все знали и чтобы все и у всех получалось (за месяц я думаю можно выделить один день)... например - 14 сентября и все!!! Хочу за півтора роки взяти відпустку і поніжитись на Средиземному морі.:D Народ, давайте без мене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vino-123@mail.ru Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 да что же это такое творится в Сумах... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 13 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 да что же это такое творится в Сумах... Мабудь хтось наворожив! Да кто хочет встретиться, тот говорит: - Народ! Завтра, 14 августа, в Чикаго на Горького, в 18.00 ... бухаем знакомимся! У меня есть скидка!:drinks: І все всі зрозуміли. А ви ... творітся..... в Сумах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vino-123@mail.ru Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 Завтра, 14 августа, в Чикаго на Горького, в 18.00 ... бухаем знакомимся! Легко!!! Буду. Договорились! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 13 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 Легко!!! Буду. Договорились! Пароли, явки ... в "личке". Кто еще?:drinks: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vino-123@mail.ru Опубліковано: 13 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 Людиииииииииииииии... Добавлено через 31 секунду вы где??????????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 13 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2013 Завтра, 14 августа, в Чикаго на Горького, в 18.00 ... бухаем знакомимся! Я за, но ... официально работаю до 18-00, опоздаю минут на 15-20 минимум( пока дойду от района Администрации, да еще проверяющая приехала) на всякий случай тел: 050-735-03-18 - и так, она звалась Татьяна... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 14 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2013 Где же вы?????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 14 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2013 Вадиму привет сумчане были супер ... сильно первая встреча прошла... сейчас с кастяном пьем коньяк.... по чаще нужно встречатся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vino-123@mail.ru Опубліковано: 15 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2013 пол царства за бокал пива... да простит меня работа... работа - ты меня не бойся... я тебя сегодня не трону... встреча была суперррррррр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 15 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2013 Где же вы?????? А потрібно бути завжди "на зв"язку"!;) Добавлено через 1 минуту Вадиму привет сумчане были супер ... сильно первая встреча прошла... сейчас с кастяном пьем коньяк.... по чаще нужно встречатся... А я вже був у цей час дома. Сумчанку здав на руки чоловікові. Добавлено через 6 минут пол царства за бокал пива... да простит меня работа... работа - ты меня не бойся... я тебя сегодня не трону... встреча была суперррррррр Рецепт лікування до банального простий: - увечорі після душу перед ліжком дві таблетки анальгетика запити склянкою молока, налаштувати в мобільці ще один будильник на дві години раніше, ніж завжди(незабути перевірити будильник на звичайний час!). Біля себе поставити склянку з водою та одну таблетку анальгетику. Як тільки спрацював будильник - таблетку в рот, запити і баїньки ще на дві години. Зранку повинно бути все добре. Користуйтесь! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vino-123@mail.ru Опубліковано: 15 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2013 Drosselbeere, как самочуствие??? мне так плохо... что еле доехал на эту мучительную работу... я вчера еще погнал на Ромны... потом малость помотался по Роменскому району... в Сумы вернулся под утро... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 15 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2013 мне так плохо... Ребята, щадите себя! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vino-123@mail.ru Опубліковано: 16 серпня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2013 Ребята, щадите себя! фсе... сегодня как огурчик... пытаюсь работать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз