sashaMO Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 ДОброго дня! В проекті на газифікацію будинку впсиали провітрювач на металопластикове вікно. Чи він дійсно потрібнен чи йог оможна при "домовленості з перевіряючим" опустити з переліку" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Анатолий62 Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 провітрювач на металопластикове вікно. "развод на деньги" продавцами окон,честных потребителей.Они не обеспечивают нужного по САНПИНам притока воздуха (т.е. не обеспечивают необходимую вентиляцию)-кно приоткрытое на проветривание,и то больше эффекта даёт. В проекті на газифікацію будинку впсиали А вот это "жопа"- вписали надо делать.Или всю жизнь оможна при "домовленості з перевіряючим" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashaMO Опубліковано: 24 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 Просто думаю що можна буде домовитись з фірмочкою яка буде виписувати акти вентляції. Газовик вроді як не перевіряють. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 24 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2013 Просто думаю що можна буде домовитись з фірмочкою яка буде виписувати акти вентляції. Газовик вроді як не перевіряють. А не страшно в таком доме жить. Из личного опыта: у зака котельная практически герметична, с первого дня работы котла начал срабатывать датчик СО - причина неправильно выполнена вытяжка и отсутствие притока в котельную, тоже порешали ., живут теперь с открытым на проветривание окном в котельную. Сделайте нормальный приток в котельную, котлу тоже дышать надо, а Вам спокойно жить в своем доме, проветриватель на окно это не спасение, но хоть что-то. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashaMO Опубліковано: 27 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2013 так у мене турбований настінник в котельні навіщо йому приток повітря? У нього ж все закрито повітря з вулці бере і гази теж ан вулицю викидає, для чого йому приток повітря? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kdim Опубліковано: 27 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2013 Приток повітря, у Вашому випадку, потрібен не котлу а для правильної роботи системи вентиляції котельні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashaMO Опубліковано: 27 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2013 У мене в котельні проектом взагалі нічого не передбачено крім дверей з щілиною та вент решіткою в дверях і провітрювачав металопластиковому вікні. Ви гадаєте віконний провітрювач і двері з вентрешіткою реально дадуть потрібну вентиляцію котельні? Площа котельні маленька 1,5*1,9 метра P.S. В приницпі у мене вихід з котельні йде прямо в тамбур так що може і буде там якась тяга повіря з вулиці тим більше що вхідні двері поки що дерев’яні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kdim Опубліковано: 27 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2013 В котельні повинен бути вентиляційний канал, інакше вам не дадуть газ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashaMO Опубліковано: 28 травня 2013 Автор Поділитись Опубліковано: 28 травня 2013 Самі газовики щодо вентканалу в котельні нічого не казали. раз в проекті не передбачено значить не треба. Тільки провітрювач на вікно і двері з щілиною. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 29 травня 2013 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2013 так у мене турбований настінник в котельні навіщо йому приток повітря? У нього ж все закрито повітря з вулці бере і гази теж ан вулицю викидає, для чого йому приток повітря? А если утечка газа?, не дай бог. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз